Julegavetips til pappa

Skjorter og slips går aldri av moten. Enten du velger en klassisk hvit skjorte, en i knallfarge eller en i eksklusiv egyptisk bomull, kan du ikke slå feil. Velg et slips som passer til, og du har en super gave til far. Ønsker du å legge litt mer i det, kan du velge en passende dressjakke eller dressbukse til.

Har du en far som er aktiv og glad i å være ute? Sportsutstyr, treningsklær og turklær er kjempeflotte hvis du har en sprek far. Invester i et par nye ski til faren din eller en ny sykkel hvis du har litt mer penger. Superundertøy, joggesko eller tursko, en varm fleecejakke eller en god turbukse vil falle i smak hos den aktive.

Hvis faren din er interessert i musikk eller film, kan ting som en ny cd med favorittbandet, en konsertdvd eller favoritt tv-serien på dvd være gode ideer.

Selv om mange menn ikke liker å innrømme det, er de også glade i ta vare på seg selv. En elektrisk barbermaskin er en kjempeflott gave hvis faren din er en av de som fortsatt bruker høvelen. Et gavesett med barberskum og aftershave med deilig lukt, eller et hudpleiesett for menn vil også bli satt pris på.

Liker faren din å lese? Gjør litt research på hva slags bøker han liker, og kjøp en bok innen favorittsjangeren eller fra den forfatteren han liker best. Hvis han er av typen som heller leser aviser og magasiner, hva med et abonnement? Enten på et magasin han alltid kjøper, eller på et magasin som handler spesielt om hans interesser. Hvis han ikke allerede får lokalavisa hjem i postkassa, vil han bli veldig glad for deg også.

Varme tøfler, en deilig morgenkåpe eller et par tjukke ullsokker faller i smak hos de aller fleste, og trenger ikke koste en formue heller. Å fremkalle og ramme inn et bilde som du vet betyr noe for han er også en veldig fin gave.

Prøv å unngå unødvendig nips, pyntegjenstander og lignende, så fremt faren din ikke er av typen som elsker slikt. De fleste menn setter mer pris på noe de får bruk for enn for en blondeduk.

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Gro

Jeg er en 20 år gammel jente som kommer fra Vadsø, og jobber som treningsinstruktør og butikkmedarbeider i klesbutikk.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul