Konkurranse: Vinn 1000 kr på Groupon!

Lyst å vinne 1000 kr som du kan bruke på hvilken som helst kupong hos Groupon.no? Da bør du delta i denne konkurransen!

Slik gjør du: Skriv på din blogg eller hjemmeside hvilken deal du gjerne skulle ha kjøpt og hvorfor. Du trenger ikke å ha blogg på femelle.no for å delta. Du kan ha en blogg på en annen bloggportal eller på eget domene – det spiller ingen rolle.

En kommentar til denne saken bekrefter at du deltar i konkurransen. Groupon velger ut vinneren basert på det bidraget Groupon liker best.

Groupon tilbyr daglig deals innenfor alle mulige kategorier som restaurant, shopping, skjønnet, spa, reise og mye, mye mer. Dealene ligger på nettet i en begrenset tidsperiode, så det er viktig å slå til på f.eks. skjønnhet kuponger såfort du oppdager dealen!

Bli turist i egen by – oppdag din by på nytt daglig med Groupon dealer! Hos Groupon finner du lokale tilbud rundt om i Norges byer, i tillegg til nasjonale dealer innen shopping og reise. Felles for alle dealene er at du kan spare tusenvis av kroner med de rabatterte prisene!

Lykke til!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul