Konspirasjons-TV

Høstens store snakkis for alle thrillerfans er tv-serien «The Event» som allerede er i gang på TV3. Tenk LOST møter 24, med en dose sci-fi, litt kjærlighetsdrama og en global konspirasjon som kan forandre menneskehetens skjebne.

Det er ingen tvil om at NBC virkelig har slått på stortromma med sin nye satsning «The Event». Produksjonen er visstnok svindyr, og man har hanket inn et solid lag av skuespillere. I USA har seertallene stabilisert seg på respektable 9 millioner, og TV3 har høye forventninger til serien i Norge. De første to episodene har allerede gått på lufta, men det er på ingen måte for sent å slenge seg på karusellen.

Forrvirrende
Så hva handler denne serien om? I velkjent LOST-stil var det ikke så helt enkelt å sette fingeren på etter første episode, men heldigvis har produsentene ingen intensjoner om å trekke ut det store mysteriet i evig tid. Allerede etter andre episode ble noen av kortene lagt på bordet: Det er utenomjordiske vesener involvert.

Historien fortelles i hovedsak gjennom karakteren Sean Walker, en ung mann som får livet snudd på hodet etter en rekke mystiske hendelser, som blant annet inkluderer en forsvunnet kjæreste. Det flyter over av konspirasjoner og paranoia på alle bauer og kanter, og fortellemessig blir vi kastet frem og tilbake i tid til det punktet hvor du knapt vet verken opp eller ned på tv-en.

Insisterende spennende
Til tross for at de to første episodene nærmest kaster spenningen midt i ansiktet på deg, flommer over av fancy effekter og i det hele tatt fremstår som en smule for insisterende, er det vanskelig for en thrillerfan å ikke gi denne serien en sjanse. Det er unektelig ganske spennende, og karakterene fremstår ikke som helt uineterssante de heller. Likte du Heroes, LOST, 24, eller Fringe, kan også The Event være høstens redning for deg.

«The Event» vises på TV3 på mandager klokka 21.30.

Kilder: tv3.no, kampanje.com

Skrevet av: thea

Thea Sofie Melberg er 26 år og bor i Oslo. Hun elsker populærkultur,
og spesielt musikk. Når hun ikke skriver for femelle.no eller blogger på http://paapp.blogspot.com, jobber hun som reporter og programleder i Radiorakel.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul