Kristen Stewart spiller prostituert

Den tjue år gamle «Twilight»-stjernen, Kristen Stewart gjennomgår en veldig travel tid akkurat nå.

Premieren av den tredje filmen fra «Twilight» sagaen hadde premiere for to dager siden, og dagen etter var hun allerede på en promotering for sin andre film, «Welcome To The Rileys». Denne begivenheten foregikk også i Los Angeles, California. Bilder finnes nederst i denne artikkelen. I motsetning til den hvite kjolen hun brukte på «Eclipse» premieren, var hun nydelig i en sort kjole fra Preen sin høstkolleksjon 2010. Hun har gått for en veldig enkel look, men Kristen ser selvfølgelig alltid strålende ut i alt. Hun ser behagelig og avslappet ut, men samtidig classy. Med et lite hint av sotede øyne og pumps fra Jimmy Choo, skal Kristen ha masse skryt for dette antrekket.

Slik kan du få hennes enkle, men også elegante stil.


Kjole fra Asos – 380kr, smykke fra Nelly – 299kr, pumps fra Brandos – 749kr og armbånd fra Nelly – 299kr.

«Welcome To The Rileys» er et filmdrama regissert av Jake Scott, og følger en skadet mann ved navn Doug Riley (James Gandolfini) som under en forretningsreise til New Orleans søker frelse ved pleie av en prostituert tenåring (Kristen Stewart).

LES OGSÅ: Storslått premiere i L.A

Det blir utrolig spennende å se Kristen i en så vulgær rolle. Hun imponerte som den tøffe Joan Jett i «The Runaways», og vi får krysse fingrene for at hun gjør det igjen.

Se et klipp av filmen nedenfor.

Utgivelsesdato er uklart både i Amerika og Norge.

[cincopa 10649322]

Kilde: aceshowbiz.com, imdb.com
Bildekilde: kris-stewart.org – Lånt under tillatelse

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul