Londonpremiere av «Blue Valentine»

Den store filmfestivalen i London fortsetter og kveldens premiere var for det romantiske dramaet Blue Valentine.

Premierefilmens hovedkvinne, Michelle Williams møtte opp på den røde løperen uten sin kollega og kjæreste, Ryan Gosling. De to skal i følge ryktene være uadskillelige etter at de forelsket seg under innspillingen av Blue Valentine.

På premieren i London viste Michelle frem sin korte, nyblekede hårsveis og strålte som en sol ved siden av filmens regissør, Derek Cianfrance. Den 30 år gamle skuespillerinnen gikk for en vågal og fargerik kjole for anledningen. Det blir nok vanskelig for Michelle å overgå sin knallrøde blondekjole fra Erdem, men slett ikke umulig. Hvem trodde vel hun kunne se mer fantastisk ut etter synet av henne ved Veneziapremieren av Meek’s Cutoff. I kveld i London imponerte hun nok en gang med sitt feilfrie kjolevalg. Stilige leopardhæler stylet opp og avsluttet antrekket.

Tidligere denne uken ble det også offentliggjort at Michelle skal spille selveste Marilyn Monroe i sin neste film. Innspillingen av dramaet har allerede startet og den har fått navnet My Week with Marilyn. Et annet kjent ansikt du vil komme til å se i filmen er Emma Watson fra filmene om Harry Potter.

Michelle sin filmkarriere har virkelig tatt av etter hennes gjennombruddsrolle i tv-serien, Dawsons Creek for 12 år siden.

Nedenfor kan du se traileren av Blue Valentine.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul