Maskineriet Florence

Florence + the Machine ga ut det fargerikt og friske album Lungs i 2009. Nå er bandet tilbake i en mer dyster tone.

Musikkvideoen Heavy in your arms er allerede lekket ut på internett, med både mørk og dyster musikkvideo og tekst. Til tross for at musikken har tatt en ny vendig, skuffer det ikke!

Klart i løpet av juli
Det er forløbig ikke kommet ut noen releasedato for albumet enda, men arbeidet med platen er snart ferdig. Ifølge Paul Epworth, musikkprodusent, skal platen være ferdig i løpet av juli. Epworth har tidligere jobbet med artister som Adele, Kate Nash og Blocparty, men har i det siste fokusert på det andre albumet til Florence + the Machine.

– For øyeblikket føler jeg at platen har en mye mer enkel stil, men likevel med en sterk rytmisk side. Det er litt mindre Indie og litt mer soulful, skal Epworth ha sagt i et intervju med BBC 6 music.

Mørke metaforer og spøkelser
Florence avslører at den nye musikken fremdeles er danse-aktig, men mye mørkere enn før. Fokuset har vært på mørke metaforer og spøkelser, rykter, hennes døde bestemor og ting du kan møte på i drømmer.

– Det andre albumet føles ut som en lettelse. Jeg har et nytt fundament å dekke, mens det første var virkelig skummelt, forteller artisten i et intervju med musikkbladet NME, og legger til at det er som å begynne på et hvitt ark hvor du kan gjøre hva du vil.

Heavy in your arms
Låten Heavy in your arms er trolig allerede kjent for Twilight-fans. Låten var nemlig med som soundtrack i filmen «The Twilight Saga: Eclipse», men ble i ettertid gitt ut som en singel for å promotere re-release av Florence + the Machine sitt debutalbum. Låten handler om tyngden av kjærlighet, og hvordan det kan bli en byrde mellom to mennesker.Bildekilde: Getty

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul