Meek’s Cutoff premiere i Italia

Michelle Williams så mer vakker ut enn noen gang på Veneziapremieren av sin nye film, Meek’s Cutoff tidligere i dag.

Etter sin rolle som deprimerte «Dolores Chanal» i thrilleren Shutter Island, har det vært stille rundt den vakre blondinen. Nå ser det omsider ut som Michelle har en travel tid foran seg med promoteringen av sin nye westernfilm Meek’s Cutoff. Den snart 30 år gamle skuespillerinnen skal etter ryktene, være kjæreste med The Notebook kjekkasen Ryan Goseling. De har vært svært hemmelighetsfulle rundt sitt romantiske forhold, men bildene av de to taler for seg selv. De møttes under innspillingen av Blue Valentine tidligere i år.

Michelle ankom den røde løperen i Venezia i en glitrende gallakjole fra Jason Wu og smykker fra Bulgari. Hennes stilige hårfrisyre så som vanlig perfekt ut, og hun gikk uten tvil for en nydelig prinsesse-look med sin nøytrale, herlige kjole og Louboutin hæler. Hennes sorte clutch fra Cecilia stylet opp antrekket.

Meek’s Cutoff er en av hele 23 filmer som konkurrerer om å vinne den store Golden Lion prisen. Utdelingen av prisen foregår den 11. september.

[cincopa 10742810]

Kilde: imdb.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul