Midt på treet for Beyoncé

Beyoncé Knowles’ nye album, 4, gir en variasjon av sjangre. Noen av låtene lykkes hun med, andre ikke fullt så mye.

Talentfulle Beyoncé har gitt ut en rekke suksessalbum med hit etter hit. Om dette er tilfelle på hennes nye album 4, er heller tvilsomt. Sant skal sies, Knowles har en vanvittig stemme og hun er en dyktig låtskriver. Dessverre lyser ikke dette gjennom så godt som ønsket på hennes nye album. Dette gjenspeiles også i den rekordlave plasseringen Run the World (Girls) fikk på den annerkjente Billboard-listen. Låten havnet på 29. plass, noe som er artistens laveste listeplass.

Inspirasjonskilde
Hennes fjerde album, derav navnet 4, vil bli i salg fra 28. juni. Albumet skal være inspirert av blant andre artister som Stevie Wonder, Michael Jackson og Lauryn Hill.

Beyoncé Knowles streifer innom sjangre som R&B, soul og pop i løpet av de 12 låtene på platen hennes.

– Albumet er definitivt en evolusjon. Den er mer dristig enn musikken i mine tidligere album, nettopp fordi jeg er blitt mer dristig selv. Jo mer moden jeg blir og jo flere livserfaringer jeg får, jo mer har jeg å snakke om, fortalte hun til Daily Mail.

Ifølge Daily Mail har hun begynt å fokusere på klassiske sanger som vil vare lenge. Sanger hun kan synge både når hun er blitt 40 år og når hun er blitt 60 år. Forhåpentligvis fokuserer hun mer på de sterke og up-beat låtene, samt de vakre balladene, og fokuserer mindre på å kunne synge låtene når hun er blitt 60 år.

Lekket på internett
Til tross for at 4 hadde releasedato 28 juni, ble den lekket på internett allerede en uke før. Artisten selv tok det med god ro.

– Musikken min ble lekket ut og selv om dette ikke er måten jeg vil presentere mine nye låter, setter jeg pris på responsen fra fansen, skrev hun på Facebook.

Knowles la også til at hun var veldig takknemlig for at alle var så spent på å høre hennes nye låter.

Anbefalte spor
I Was Here
End of Time

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul