Mila var kveldens midtpunkt

Det er Natalie Portman som har fått mest oppmerksomhet rundt den mye omtalte filmen, Black Swan, men på premieren i London i går, var det endelig Mila Kunis sin tur til å være kveldens midtpunkt.

Hun er mest kjent fra That 70’s Show og som stemmen til «Meg» i Family Guy, men de siste årene har hennes filmkarriere virkelig begynt å tatt av. Etter hennes gjennombruddsrolle i den romantiske komedien, Forgetting Sarah Marshall, begynte endelig filmindustrien å legge merke til henne. Hun har etter den tid hatt roller i filmer som Max Payne, Extract og Date Night. For tiden er hun opptatt med innspillingen av sin nye film, Friends With Benefits sammen med Justin Timberlake.

I går kveld hadde hennes nyeste film, Black Swan, premiere i London og den 27 år gamle stjernen var uten tvil kveldens store midtpunkt. Mila hadde på seg en gulvlang, sort kjole fra D&G for anledningen, og med vakre sotede øyne, samt utslått hår var hun et ubeskrivelig vakkert syn på den røde løperen.

Andre kjente fjes som også møtte opp på premieren var Billie Piper og Noomi Rapace fra Millenium-trilogien.

I Black Swan spiller Natalie Portman, “Nina”, en ballettstudent som endelig kan få sjansen til å vise hva hun kan i en hovedrolle. Desverre ser ikke ting ut til å bli like enkelt siden en jente begynner å konkurrere mot henne (Mila Kunis) for å ta rollen fra henne. De to utvikler et sært og konkurrerende vennskap, og Nina (Portman) blir bare mer og mer kjent med sin mørke side av seg selv.

Den psykotiske thrilleren har ikke Norgespremiere før den 28. januar neste år. Filmtraileren og bilder fra premieren i London kan du se nedenfor.

[cincopa AUKA6RqPobV0]

Kilde: imdb.com
Bilddekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul