Miley Cyrus blir voksen

Miley har absolutt stemmen, hun har utseendet, og hun har sounden. Likevel kan det med det nye albumet føles som at hun prøver hardt å komme bort fra alteregoet sitt – Hannah Montana. Det blir mye effekter i bakgrunnen, og det er mye likt. Likevel tror jeg at dette albumet kommer til å selge. Ikke bare fordi det er Miley, men fordi dette er musikk som faktisk setter seg på hjernen, og går på repeat. Igjen, og igjen, og igjen.

Jeg har aldri vært en Miley-fan, selv om jeg skal innrømme at det tidligere har vært en sang eller to (eller tre) som faktisk har stått på på full guffe, med meg dansende på gulvet med vaskemoppen. Dette nye albumet har noen slike sanger. Det sier litt om at jeg nå hører gjennom albumet for femte gang, selv om jeg lett kunne skrudd det av. Det er dette som forteller meg at dette faktisk ikke er så aller verst.

Jeg skal legge forhåndsdømmingen min til side og si at Miley overrasket meg med dette albumet – på en positiv måte. Med «Can’t Be Tamed» har hun turt å ta steget ut av boksen, og vokst både som artist og person. Hun har klart å kvitte seg med Hannah Montana-stempelet og skapt seg sin egen rocka stil. Med ballader som «Every Rose Has It’s Thorns» og «My Heart Beats for Love» hører vi likevel en Miley vi har hørt før, og det er bra. Hun har tross alt millioner på millioner av fans som hun sikkert har lyst til å beholde.

Det er godt å se at både jenta og stilen vokser med åra, men likevel blir det noe tvungent og prøvende over det hele, men det er greit. Hun er enda ung. La nå jenta prøve seg frem.

Albumet «Can’t Be Tamed» får terningkast fire av meg.

Musikkvideoen til den første singelen hennes, fra albumet, også kalt «Can’t Be Tamed». Den viser godt hvor voksen Miley har blitt den siste tiden:

Hva synes du om det nye albumet?

Bildekilde: PR Photos og miley-cyrus.com (lånt med tillatelse).

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

6 kommentarer om “Miley Cyrus blir voksen

  1. syntes hun er tøff jeg ^^ Kjempe kul stemme, og digger nesten alle sangene hennes ^^ Tøff jente !

  2. Jeg er egentlig ikke et album-menneske. Føler å kjøpe en cd med bare en artist er bortkastet på meg, og selv om jeg liker Miley og sangene hennes fikk jeg samme følelsen. Noen av sangene var ok, og de kommer muligens til å vokse på meg men, jeg likte virkelig ikke hennes versjon av «Every Rose Has it’s Thorn».

  3. Har heller aldri vært noe stor fan av henne, men digger dette albumet! Elsker alle sangene, bortsett fra Can’t be tamed, den liker jeg overhodet ikke..

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul