Mørk rolle for Leighton Meester

Den 8. april skal sukkersøte Leighton Meester skremme vettet av folk på norske kinoer.

Du kjenner henne sannsynligvis igjen som den søte, men bitchy rikjenta Blair Waldorf fra Gossip Girl, men nå er Leighton på jakt etter en karriere innen filmbransjen også. I The Roommate spiller den 23 år gamle brunetten mot blant annet Minka Kelly og Cam Gigandet.

Sarah (Minka Kelly) starter på college og blir bedt om å dele rom med Rebecca (Leighton Meester). De to utvikler er fint vennskap sammen, men Sarah begynner å frykte for sitt liv når Rebecca blir sykelig sjalu på hennes andre venner og kjæreste. Hva er galt med Rebecca?

I går var det duket og klart for filmpremiere for The Roommate i Holllywood, og både Leighton og Minka strålte på den røde løperen sammen. Nok en gang mestret Leighton å se feilfri ut i en sort gallakjole fra Michael Kors. Hennes lekre chiffonantrekk ble røffet opp med overdelens stilige detaljer i sort skinn. Minka gikk for den rake motsetningen av Leighton med sin lårkorte beige kjole, som hun matchet med beige pumps og hvit clutch.

Filmen har Norgespremiere den 8. april i år. Trailer av The Roommate kan sees nedenfor.Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Mørk rolle for Leighton Meester

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul