MTV feirer 5 år med IsaDora

I kveld, lørdag 16. oktober feirer verdens største musikk-kanal 5 år, og med sminkemerket IsaDora som hovedsponsor er festen dømt til å bli en storslagen suksess.

MTV’s 5 års feiring blir uten tvil en av årets største arrangementer, og det er den lange gjestelisten et sterkt bevis på. Med 1200 inviterte gjester kan hver enkelt forvente seg en fantastisk kveld på Grand Hotel i Oslo. Store kjendiser fra Nordisk MTV Music Awards kommer selvfølgelig og skal ikke bare være veggpryd, men også opptre live for publikum. I tillegg til et forrykende sceneshow, så er selveste Grandmaster Flash festens geniale DJ.

Som kveldens store overraskelse dukker det også opp en hemmelig gjest, nemlig en veldig kjent dame.

IsaDora er anledningens hovedsponsor og har i samarbeid med blogg.no holdt en spennende konkurranse, hvor to heldige bloggere kunne vinne drømmejobben for en kveld. Nemlig å rapportere live fra festen, intervjue kjendiser, fotografere, filme og selvfølgelig dømme kjendisenes antrekk. Vinnerne har blitt kåret og de to heldige ble Sara og Andrea som får VIP inngang til festen med adgang backstage, pluss at de får et gavekort hver på 5000kr fra IsaDora.

– Jeg satt i bilen da jeg ble oppringt og prøvde så godt jeg kunne å ikke høres ut som en person som skulle vært innlagt på galehus for lenge siden, i tillegg til å holde meg på veien. Etter at jeg la på røret måtte jeg imidlertidig gi ifra meg et lite gledeshyl, uttalte Sara til IsaDora og blogg.no.Kilde: IsaDoras blogg, blogg.no
Bildekilde: IsaDora, MTV

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “MTV feirer 5 år med IsaDora

  1. Savner oppdateringer her inne! Må si dere blir knust av konkurrentene, går heller inne på deres nettsider. Oppdater flere ganger om dagen, med nye og spennende saker, så kommer jeg tilbake oftere enn èn gang i uka.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul