Anmeldelse: Voe

Emilie «Voe» Nereng lanserte i går sin første singel, «Don’t Talk to Me». Bare 14 år gammel er hun allerede et godt kjent fjes i Norge. Som landets store bloggdronning er hun vant til oppmerksomheten, men nå er hun signert til Sony, og prøver seg på et litt tøffere image. Igår fremførte hun sin nye singel foran nesten hundre tusen mennesker på VG-lista topp 20-showet på Rådhusplassen. Allerede ligger singelen hennes på andreplass på iTunes, og om ikke lenge begynner den nok å klatre oppover diverse toppsingellister.

Voe’s singel er en enkel sang, som er lett å lære, og er lett å få på hjernen. Det er en sang om et kjipt tema, men likevel med lystige toner og en fengende melodi. Jeg kan lett skjønne hvorfor denne sangen allerede er blitt så populær som den er blitt, men likevel er det noe ved den som ikke er helt bra.

Voe kan absolutt synge, men «Don’t Talk to Me» byr ikke på noen utfordringer, og det blir litt vel monotont og ensformig i lengden. For målgruppen er dette en sang midt i blinken, men den kan nok ikke konkurrere med de store popdronningene der ute.

Forhåpentligvis vokser stilen sammen med jenta, for her er det stort potensiale. Akkurat nå er Voe litt som en Hannah Montana-utgave av Miley Cyrus. Og det er et bra grunnlag!

Hva synes du om singelen til Voe?

Foto: Madeleine D. Bergsjø.

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

20 kommentarer om “Anmeldelse: Voe

 1. Må nok dessverre si meg enig med Lisa.
  Greit, ho er 14 år og kjent osv..men spm er om ho virkelig kan synge, for dette her mener jeg er playback! ganske lett å høre det.

 2. Jeg syns den rett og slett er dårlig. Lite spennende, og ikke gjennomført. Føler ikke at dette er riktig sjanger for henne.

 3. som sagt dette. når jeg hørte den tenkte jeg med en gang etterligning av Miley Cirys, ligte ikke sangen. den ble for kjedelig og veldig klisje. men jenta er jo kjempe flink til å være 14 år, og jeg tror hun kommer til å lage god musikk i fremtiden.

 4. Høres ut som en dårlig versjon av hun Aqua-Lene. Og hun er ikke akkurat bra.

  Men joda, creds til Voe for å ha kommet seg så langt. Men ikke kom her og si det ikke er litt på grunn av utseende..

 5. Jeg syns ikke hun er så veldig god i engelsk -.- Hun er mye flinkere når hun synger på norsk :) Men hun er jo ikke så utrolig flink til å synge forhold til Miley og sånne kjente folk… Men hun er flink, og sangen er litt kjedelig :(

 6. Klart ikke Voe er en utgave av Hanna Montana /Miley Cyrus… Miley har et mye større talent, og jeg synes det er passe tåpelig at såkaldte Voe får gjøre så mye bare pågrunn av hun er toppblogger. Kunne heller valgt ut en annen 14-15 år gammeljente som har en kjempe bra stemme i stedet for å velge en TOPPBLOGGER med en passebra barnestemme…

 7. Fy faen så mange fjortisser som har lært seg å bruke pc. Omg, dere kvinner er patetiske…

 8. Æsj. Dette er ikke kvalitet. Ikke i nærheten engang. Synes det er SÅ utrolig teit at hun i det hele tatt fikk platekontrakt! Det er jo bare på grunn av bloggen uansett, gi det heller til noen som fortjener det! Bare så det er sagt; man hører at de har fikset på stemmen hennes. Greit, hun synger helt OK, men det finnes ikke orignialitet eller det lille ekstra i den stemmen. Jeg angriper henne ikke personlig, for jeg kjenner henne ikke, jeg bare synes hele den bloggegreia går litt for langt når det kommer til dette. Og sangen var DÅRLIG.

 9. Jeg synes Voe var flink jeg, dere som skriver nevative ting om henne dere burde kanskje kjønner henne er 14år gammen da er man ikke verdens beste i engelsk !
  Og henner sang ikke på vg lista på grunn av henne er en topp blogger, Tone Damli Aalberge synes henne sang bra nok, det var Tone som spurte om henne ville

 10. Skikkelig barne-mgp kvalitet over dette. Voe er da søt og flink, men dette var ikke helt greia hennes spør du meg. For en kjedelig sang.

 11. Voe er sykt flink til å danse, og har en bra blogg, det kan ingen nekte for, og hun får creds fordi hun turte å stå på scenen forran så mange mennesker! Men når man først sier ja til å synge på vglista, synes jeg at hun burde synge live og ikke med playback, hvertfall ikke når hun ikke engang klarer å mime riktig.. Snakk om talent folkens!!!! Haha, jeg måtte faktisk le, jeg..

  Lykke til med bloggen Voe, men dropp sangkarrieren før du driter deg fullstendig ut… Ta det som et tips.

 12. Jeg syns sangen var fin, og voe er kjempeflink:)
  Likte sangen kjempegodt jeg :)
  Kommer til å høre mye på sangen hennes:))

 13. For det første er det urettferdig at Voe får alt gratis gjennom bloggen, som f. eks å synge på VG lista. Det er så mange andre TALENTFULLE mennesker der ute som fortjener plassen fremfor Voe. At hun skal få plassen er… Urettferdig.
  Jeg syntes heller ikke at hun synger så fint, Voe er ikke tonedøv, men har en ikke spesiell eller fin stemme. Sangen var kjedelig og dårlig gjennomført.
  Men hun har jo mye å gå på!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul