Musikkåret 2011

Det kommende året ser allerede veldig lovende ut, og det er mye musikk å glede seg til!

I januar kommer Adele ut med sitt andre album, 21. Hun har allerede gitt en liten smakebit med sangen Rolling in the Deep. Om resten av albumet vil holde lik kvalitet, ser dette ut som en lovende skive. Elbow er også klart med enda et nytt album. Det har fått navnet Build a Rocket, Boys og vil bli gitt ut 7. mars. Lippy Boys er en av sangene fra den kommende plata, og er allerede blitt sluppet.

Comeback for popprinsessen
Amy Winehouse og Britney Spears er nok godt kjent for sine trøblete privatliv, men nå er de klar for å gi ut mer musikk. Begge har avslørt at et nytt album er på vei. Det er fremdeles uvisst når Amy Winehouse vil gi ut sitt, eller om hun i det hele tatt har begynt med innspillingen av låtene. Britney Spears sitt nye album er i alle fall forventet å bli ferdig til mars.

En annen svært populær kvinnelig artist med planer om ny plate, er Lady Gaga. Om suksessen og de spenstige antrekkene vil forsette å slå ann i 2011, gjenstår å se.

Mer rock til neste år
For de som liker rock og metall, vil gleden være stor når ryktet sier at U2, Foo Fighters, Them Crooked Vultures Metallica og Queens of the Stone Age kommer med nye album.

Muse har også røpet til musikkbladet NME at de prøver å få til et nytt album i løpet av det kommende året. Fra usikkerhet til sikkerhet, så har Red Hot Chili Peppers vendt tilbake til musikken, og de vil også gi ut et album i mars.

Det vil også komme spennende plater fra norske artister. Bigbang fans kan allerede begynne å glede seg, for den 28. februar slipper de det etterlengtede albumet Epic Scrap Metal. Jaa9 og OnklP gir ut hele to nye album, og det første vil bli klart til 10. januar, og har fått navnet Lasse.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

4 kommentarer om “Musikkåret 2011

  1. Det varmet en blodfans’ lille hjerte å lese at Muse kanskje kommer med noe nytt. Jeg hadde egentlig forventet å vente i tre nye år før de kom med noe nytt.

    Jeg gleder meg utrolig mye til Foo Fighters’ nye cd kommer ut. Them Crooked Vultures og Queens of the Stone Age bærer preg av at det er samme vokalist og at denne fyren (som jeg ikke husker hva heter.. Josh?) også skriver mye av musikken. Det er altfor likt! Men noe er jo bra, så jeg må nok sjekke ut de også. Heh ;p

  2. Takk for tipset om Panic! at the Disco :) Kommer nok til å sjekke ut det når platen kommer, kommer kanskje en artikkel om det også? ;)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul