Nå kommer oppfølgeren

I følge New York Post har Paramount gitt grønt lys for en oppfølger til den store jentefilmen, «Mean Girls».

I tilegg har Access Hollywood bekreftet at oppfølgeren skal komme ut direkte på DVD. Til manges misnøye, blir sannsynligvis ikke Lindsay Lohan og de andre originale stjernene fra den første filmen med i denne oppfølgeren. Kanskje likeså greit?

Originalfilmen fra 2004 har vunnet hele 7 priser for blant annet beste kvinnelige skuespiller (Lindsay Lohan – MTV Movie Awards) og beste skuespiller gjennombrudd (Rachel Madams – MTV Movie Awards).

Access Hollywood røpet at handlingen angivelig skulle dreie seg om en ny student, Jo. Hun går med på å bli venn med en utstøtt jente på oppfordring fra den utstøttes far. Som betaling for vennskapet til datteren hans, tar han hånd om studiekostnadene hennes, og Jo sin drøm om college kan endelig bli realisert. Eller kan den det? Vi får bare vente å se.

Foreløpig er det ikke satt noen premieredato for «Mean Girls 2».

Hva synes vi jenter om en slik oppfølger? Kan dette bli bra?Kilde: accesshollywood.com
Bildekilde: Fra filmen «Mean Girls».

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

9 kommentarer om “Nå kommer oppfølgeren

  1. Høres ut som grei underholdning, men det er vel en kjent sak at oppfølgere med nye skuespillere sjeldent blir like gode :)

  2. Åja! Dette kan bli bra! Den første Mean Girls var ganske så underholdene, så jeg har store forventninger til denne ! :-D

  3. Svært skeptisk. Handlingen virker tynn og jeg tviler på at den blir like morsom som Mean Girls. Men vi venter og ser, kanskje jeg tar feil.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul