Neste år byr på konkurranse

Neste år blir det hard filmkonkurranse mellom to superduoer. No Strings Attached og Friends With Benefits tar nemlig for seg helt samme tema.

Natalie Portman og Ashton Kutcher står bak hovedrollene i filmen No Strings Attached. Den handler om to venner som prøver ut å kun ha et fysisk forhold, altså kun ha sex uten følelser involvert. Det tar da (selvfølgelig) ikke lang tid før han finner ut at han vil ha noe mer enn bare sex. Filmen kommer på kino i Norge til våren og Ivan Reitman er regissøren bak filmen. Han har laget tidligere verk som My Super Ex Girlfriend og Ghostbusters.

En annen film som kommer til sensommeren er Friends With Benefits. Mila Kunis og Justin Timberlake spiller to bestevenner som.. gjett.. bestemmer seg for å kun ha et fysisk forhold. Regissøren bak denne filmen er veldig kjent for blant annet Fired Up og Easy A. Hvilken regissør det er som har klart å lage den mest unike og minst klisjèaktige filmen om «vennesex», blir spennende å finne ut. Heldigvis ser det ut til at både No Strings Attached og Friends With Benefits kommer til å by på masse latter og romantikk, klisjè eller ei.

Natalie Portman har tidligere spilt i romantiske filmer som Closer, New York: I Love You, The Other Boleyn Girl og Brothers. That 70’s Show-stjernen Mila Kunis har også prøvd seg på den romantiske sjangeren i komedien, Forgetting Sarah Marshall. I januar blir Natalie og Mila også å se sammen i den psykotiske thrilleren Black Swan, hvor de også konkurrerer mot hverandre. Ashton Kutcher er langt i fra en ukjent karakter i romantiske filmer. Han kan det å være morsom og sexy på samme tid. Just Married, A Lot Like Love, What Happens In Vegas, L.A. Gigolo og Killers er bare noen av filmene han har imponert oss i. I motsetning til Ashton er Justin Timberlake veldig fersk i filmbransjen. Når det kommer til romantiske komedier har han egentlig bare The Love Guru å stille opp med, men han har tross alt bergtatt Hollywood med sin flotte prestasjon i The Social Network.

Ta en titt på begge filmtrailerne nedenfor og avgi din stemme for hvilken film du tror går av med seieren.

Kilde: imdb.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Neste år byr på konkurranse

  1. No strings attached virker som den har mye bedre historie.
    Men gleder meg til å se begge :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul