«Never Let Me Go» åpnet filmfestivalen

I dag promoterte Keira Knightley, Carey Mulligan og Andrew Garfield sin nyeste film, Never Let Me Go i London. Senere på kvelden var det stor gallapremiere ved åpningen av filmfestivalen.

Pirates of The Caribbean-stjernen Keira Knightley og vakre Carey Mulligan fra An Education, strålte om kapp på den røde løperen i kveld. Etter at Keira viste seg i en nydelig, mønstrete kreasjon fra Chanel tidligere på dagen, var det sterkt forventet at hun også hadde på seg noe fra samme designer til kveldens premiere. Keira tok sannsynlig pusten fra mange da hun ankom i sin kremfargede strikkekjole fra Chanel. Perledetaljer av diamanter rundt skuldre, hals, rygg og hofter fikk henne uten tvil til å skille seg ut på den røde løperen.

Det er veldig tydelig at Keira og Carey ikke har samme motesans, men det betyr langt i fra at Carey sitt antrekk for kvelden var en fiasko. Tvert i mot. Hun gikk for en fabelaktig gallakjole fra hennes favorittdesigner Vionnet. Careys lekre gullsko er selvfølgelig fra samme designer. Med et bedårende blikk, røde lepper og oppsatt hår er det pent umulig og ikke bli litt betatt av denne sukkersøte skjønnheten.

Kilde: imdb.com, zimbio.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul