Nok en kjekkasrolle for Taylor

«Twilight»-kjekkasen Taylor Lautner har startet innspillingen av sin nye film, «Abduction.»

Filmingen foregår i Pittsburgh, og Taylor ser heitere ut enn noen gang. Han imponerte med sine gode kjøreegenskaper da han nok en gang skulle hoppe på en motorsykkel. Det ser ikke ut som at sjarmøren kommer til å miste jentefansen sin med det første. Endelig kan han få all oppmerksomhet i stedet for å konstant dele den med sin «Twilight»-kollega, Robert Pattinson.

Litt om filmen:
«Etter at en ung mann (Taylor Lautner) finner et babybilde av seg selv på en nettside for savnede personer, setter han ut på en reise for å finne ut sannheten om sitt liv.» Andre skuespillere som dukker opp i filmen er Maria Bello (The Private Lifes of Pippa Lee), Jason Isaacs (Harry Potter) og Sigourney Weaver (Avatar).

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av «Eclipse».

«Abduction» har blitt kategorisert som en actionthriller, og med John Singleton som regissør blir vi nok ikke skuffet. En av hans største filmer er «2 Fast 2 Furious» med skuespillere som Paul Walker, Eva Mendes, Tyrese Gibson og Ludacris. Filmen vant blant annet en pris for beste slåsskamp-scene på Teen Choice Awards i 2003.

Når filmingen av «Abduction» er over skal endelig Taylor tre inn i sin rolle som Jacob Black igjen. De skal han nemlig tilbake til Forks for å spille inn de to siste filmene av «Twilight»-sagaen, del 1 og del 2 av «Breaking Dawn.»

[cincopa 10670342]

Kilde: popsugar.com, imdb.com
Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Nok en kjekkasrolle for Taylor

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul