Noomi goes to Hollywood

Noomi Rapace er i vinden om dagen. Siden den første filmen av Millennium-trilogien av Stieg Larsson, ”Menn som hater kvinner” ble vist i 2009, har Noomi Rapace blitt verdenskjent.

Hun har blitt hyllet for sin rolletolkning av Lisbeth Salander. Amerika har for lengst fått øynene opp for både bøkene og Noomi Rapace. Filmen som er basert på den første boken, har fått navnet ”The Girl With the Dragon Tattoo”. Helt siden Rapace meddelte at det ikke var aktuelt for henne å spille i Hollywood-versjonen, har filmcrewet vært på jakt etter den perfekte skuespillerinnen. Rollen som Lisbeth Salander gikk til slutt til Rooney Mara (The Social Network, A Nightmare on Elm Street).

Ikke mer Millennium
Selv om hun takket nei til rollen og det ti år lange ekteskapet med Ola Rapace endte, har ikke Rapace vært mindre ettertraktet for det. Noomi Rapace har for lengst ankommet filmbyen og er her for å bli. Filmingen av oppfølgeren til Sherlock Holmes er i gang, og Rapace har fått en av hovedrollene. I filmen skal hun spille mot Hollywoods største skuespillere, Robert Downey Jr. og Jude Law, som spiller henholdsvis Holmes og Dr.Watson. Handlingen til filmen og rollen til Millennium-skuespillerinnen er ennå ukjent men det ryktes at hun skal spille en viktoriansk sigøyner. Filmen regisseres av Madonnas eks mann, Guy Ritchie. Det skal uansett bli spennende å se oppfølgeren og Noomi Rapace i denne Hollywood-filmen.

Drukner i tilbud
Som om ikke det var nok ligger Rapace godt an for hovedrollen i den neste ”Alien”- filmen, hvor hun da danker ut konkurrenter som Natalie Portman, Carey Mulligan og Olivia Wilde. Hun spiller også i ”The Nazi Officer´s Wife”. I følge Deadline, ønsker Paramount´s Marc Evans, Rapace i ”Mission Impossible IV”

Hva Noomi Rapace takker ja til og hvilke filmer vi får se henne i gjenstår å se.

Sherlock Holmes 2 har premiere en gang i løpet av 2011.Kilder: adressa.no, filmofilia.com, deadline.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul