På settet til «Gossip Girl»

Moteserien nummer 1 imponerer nok en gang med sine fabelaktige antrekk på settet.

Blake Lively har imponert størst med sin utfordrende «Serena van der Woodsen»-stil. For noen dager siden ble hun kledd opp i en sort dresskreasjon med en veldig utfordrende utringning. Ikke mange kan se bra ut i et slikt vågalt antrekk, men fantastiske Blake ser like rå ut i alt.

Den 19. august kom traileren av Gossip Girls fjerde sesong ut, og alt tyder på at vi har mye mer mote, kjærlighet og «Blair-drama» i vente.

Rundt samme tid i august ble Blake sett på settet i en nydelig blå Gypsybluse. Hennes flotte nøytrale skjørt var fra Waynes sommerkolleksjon, og hun mikset opp antrekket med en rålekker rød lærhobo fra YSL. Skjønne Leighton Meester så også fantastisk ut på settet for et par dager siden, i en frynsete grå shorts fra Phillip Lim, og stilige beige pumps fra Balenciaga.

Selv om det er rollefiguren «Blair» som står for mest drama i serien, så bringer blonde Jenny Humphrey (Taylor Momsen) også litt konflikter og tårer til serien. Hun ble sist sett i en grønn kjolekreasjon fra Alice + Olivia.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul