Photoshoot for Femelle

I dag holdte Kvinnemagasinet Femelle en photoshoot med noen av Norges flotteste bloggere!

Grunnen til hvorfor vi hadde photoshoot skal vi holde hemmelig enda litt lenger, men smør dere med tålmodighet. Dere vil ikke bli holdt på pinebenken lenge. Det vi kan si er at det har med vår nye magasinklubb å gjøre. Om du ikke vil gå glipp av dette, så anbefaler vi å melde deg inn straks. Vi fikk ha shooten til STAR PR og lånte klær fra Nelly Trend gjennom Pressekontakterna. Tusen takk til begge PR firmaene for all hjelp til denne shooten! Vi kunne ikke klart det uten dere.

Bloggerne som var tilstede på dette var Lene Orvik, Elise Bahia Gabrielsen, Marthe Borge, Fanny Andersen og Stine Steen. Tusen takk til dere skjønne jenter som stilte opp på så kort varsel!

En ekstra stor takk til våre to skribenter Toyni Michaelsen og Charlotte B. Olsen, som tok styringen og gjorde shooten til en suksess.

Nedenfor kan dere sjekke ut noen «behind the scenes» bilder fra photoshooten.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

7 kommentarer om “Photoshoot for Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul