Premiere av «You Again» i Hollywood

I desember kommer endelig You Again på kinolerretet i Norge. Den har blitt ryktet til å være en av årets morsomte komedier.

Filmen handler om en ung kvinne (Kristen Bell), som innser at hennes bror er i ferd med å gifte seg med den samme jenta (Odette Yustman) som mobbet henne på videregående skole. Det kan hun (selvfølgelig) ikke godta, og går hundre prosent inn for å avsløre hans forlovede sine onde sider.

I Hollywood i går kveld ble den premieren av You Again holdt, og stjernene fra filmen, Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Odette Yustman, Betty White og Signourney Weaver så alle fantastiske ut.

Forgetting Sarah Marshall-blondinen Kristen Bell koste seg på den røde løperen i sin flotte, gule kjole fra Valentino. Med matchende clutch og beige pumps var hun premierens flotteste.

Den som fikk mest betatte blikk var nok vakre Odette Yustman i går. I sin oransje gallakjole fra J. Mendel var hun et fantastisk syn! Røde lepper og utslått hår satte virkelig prikken over i’en for dette antrekket.

Flotte Jamie Lee Curtis og Sigourney Weaver hadde begge to på seg den samme turkise kjolen fra David Meister. De smilte fra øre til øre på den røde løperen og samme kjolevalg var selvfølgelig planlagt i forveien.

Filmen har premiere den 10. desember. Nedenfor kan du se den morsomme traileren av You Again.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Premiere av «You Again» i Hollywood

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul