Promotering av «Machete» i Venezia

Venezia er fylt opp av store kjendiser denne uken, og Jessica Alba er selvfølgelig en opplagt deltager av den store filmfestivalen.

Den vakre skuespillerinnen og hennes kollegaer smilte stort på promoteringen av deres nye film «Machete». Actionfilmen har fått æren av å bli vist ved midnatt i kveld på filmfestivalen. Det er langt i fra bare Jessica som er et kjent fjes i filmen. Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Steven Segal og Rose McGowan er også medvirkende i «Machete».

LES OGSÅ: Jessica Alba hos David Letterman.

Til tross for den lange skuespillerlisten, var det kun Jessica Alba, Danny Trejo og regissøren Robert Rodriguez som promoterte filmen i Venezia. Dolce & Gabbana fikk æren av å kle opp Jessica og hun så helt fantastisk ut – som vanlig. Den langermede kjolen utstrålte en perfekt følelse av høst. Hennes kraftige sorte pumps var et genialt valg sammen med den blomstrete kjolen, og Jessica har igjen trumfet gjennom med et fantastisk antrekk.

[cincopa 10737131]

Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Promotering av «Machete» i Venezia

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul