Robyn leverer varene

At Robyn har fått såpass stor oppmerksomhet for musikken sin, er ingen overraskelse. Hun er nå ute med Body Talk Pt. 3, og atter en gang er det fantastisk!

22. november ga Robyn ut Body Talk. Den svenske artisten gjorde noe helt nytt når hun kom med sitt nye album. I steden for å gi ut et normalt lengde album, ga hun det ut som tre deler. Dette ble til slutt samlet i et album.

Laget tre album på et år
Ti av sangene er fra første og andre utgave av Body Talk, mens fem er helt nye. Disse er hentet fra siste del av albumtriologien, Body Talk Pt. 3. I et intervju med musikkbladet NME, forteller Robyn om hvordan det har vært å lage tre album på et år.
-Det var aldri et mål om å slå noen verdensrekord i hvor mange sanger jeg klarte å gi ut i løpet av et år. Det er likevel et godt forsøk, forteller Robyn.
Videre legger hun til at det har handlet mye om prosessen rundt musikken.
-Det har vært interessant å prøve å finne en mer organisk måte å lage musikk, sier artisten.

Femelles mening om Body Talk
Albumet er gjennomført fra første sang til siste. Den svenske artisten leker seg med elektropop og spenstige tekster gjennom de 15 sangene. På to av sangene har hun fått god hjelp fra Snoop Dogg og Røyksopp. Ikke at hun trenger mye hjelp, for kvinnen leverer varene!
I følge artisten selv, omhandler mange av sangene kjærlighetssorg og typiske ungdomssproblemer. Til tross for dette, gir albumet automatisk en god følelse når en hører på det. Nettopp fordi skiva er så bra gjennomført.

Om du forsatt ikke har fått kjøpt inn alle julegavene, anbefaler vi deg å kjøpe dette albumet. Det er et absolutt must å ha i CD-samlingen!

Body Talk består av følgende sanger:
1. Fembot
2. Don’t Fucking Tell Me What To Do
3. Dancing On My Own
4. Indestructible
5. Time Machine
6. Love Kills
7. Hang With Me
8. Call Your Girlfriend
9. None of Dem (feat. Røyksopp)
10. We Dance To The Beat
11. U Should Know Better (feat. Snoop Dogg)
12. Dancehall Queen
13. Get Myself Together
14. In My Eyes
15. Stars 4-Ever

Hvilken sang er din favoritt?

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

En kommentar om “Robyn leverer varene

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul