Selvsikker Kristen i New York

Kristen Stewart koste seg på den røde løperen sammen med sine kollegaer fra Welcome to the Rileys i New York i går.

Den mye omtalte filmen ble vist på Tribeca Grand Hotel, og om ryktene er sanne, kommer nok Kristen Stewart til å bli Oscar-nominert for rollen som den mindreårige stripperen Mallory. Welcome to the Rileys er en mørk dramafilm som omhandler et ektepar i sorg over sin datters dødsfall. I den tunge tiden søker Mr. Riley (James Gandolfini) trøst fra sitt deprimerende liv i New Orleans, og ender opp med å finne en ung stripper (Kristen Stewart) som han knytter et sterkt bånd til. Han tar henne med seg hjem og begynner å ta vare på henne, tilsynelatende som en måte å fylle tomrommet etter sin egen datters død.

Lørdag 16. oktober vant Kristen prisen for beste skuespillerinne ved Spike TV’s Scream Awards. Noe annet hun også skulle vunnet en pris for var hennes antrekk for kvelden. Hennes korte kjole fra Guishem var perfekt for anledningen. Ikke nok med at hun så fantastisk ut på Scream Awards, men hun klarte til og med å overgå seg selv på visningen av Welcome to the Rileys i går. I sin mørke, sofistikerte kjole fra Valentino var hun kveldens største blikkfang. Kristen så både voksen, sexy og sjarmerende ut med røde lepper og rufsete oppsatt hår.

Om ikke lenge reiser den forførende stjernen til Louisiana for å fortsette innspillingen av Breaking Dawn. – Jeg er så glad for at vi gjør dette til to filmer, hvis ikke måtte vi ha kuttet ut så mye, og det ville ha vært så å si umulig. Jeg er spent på så mye i disse filmene, men mest spent er jeg på Bella’s dramatiske forandring, uttalte Kristen til Access Hollywood tidligere i år.

Traileren av Welcome to the Rileys kan sees nedenfor.

Kilde: imdb.com, access hollywood
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “Selvsikker Kristen i New York

  1. Leser daglig bloggen til fotballfrue aka Caroline Berg, som er partner og skribent i femelle. I bloggen skrev hun at hun tjener penger på femelle.no, og jeg lurer da på hvorfor hun tjener penger ved å være skribent her, når de andre skribentene ikke gjør det? Dere har jo tidligere skrevet at det å være skribent hos femelle ikke er en betalt jobb. Gjør dere forskjell på folk?

  2. Kristen er utrolig talentfull! Det syntes kanskje ikke så godt i Twilight filmene på grunn av rollen hennes, men hun var fantastisk i rollen som Joan Jett i filmen The Runaways og jeg er sikker på at hun kommer til å være fantastisk i rollen som Mallory i denne filmen også :)

  3. Kaja: Nei alvorlig talt. Alle stiller på lik linje som skribenter. Nå har det seg slik at Caroline også er min partner og har krav på visse prosenter, men Femelle tjener langt i fra nok penger til å betale ut noen form for lønn til noen. Ikke en gang jeg som er redaktør får lønn forleøbig.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul