Slik får du englehåret

Hvor ofte har vel ikke de fleste av oss jenter drømt om, og ønsket oss de vakre og romantiske hårlokkene til Victoria’s Secret englene? Vel, nå trenger vi ikke å drømme lenger. Vi kan lage de selv!

For best mulig resultat for frisyren, lønner det seg med et håndkletørt hår som utgangspunkt. Starte derfor med å vaske håret som normal, gjerne med en volumsjampo.

  1. Børst godt igjennom hele håret og fordel deretter et volumgivende produkt ved hårrøttene.
  2. Føn håret helt tørt mens du holder hodet opp ned.
  3. Fordel en tørrsjampo fra hårroten og ut til tuppene. Gjerne mens du holder hodet opp ned, da er det lettere å dekke alt håret.
  4. Sørg for at hårskillet ditt er fint og ryddig. For en frisyre mest mulig lik englenes, er omtrent midtskill det optimale.
  5. Del opp håret i fire seksjoner, to foran og to bak.
  6. Krøll de fire seksjonene hver for seg med en stor krølltang. La krøllene begynne et sted mellom nedre del av panne og kinnbein, avhengig av hvor langt håret ditt er.
  7. La krøllene kjøles litt ned, før du drar fingrene lett gjennom håret for å separere seksjonene, og for et mykere og mer romantisk uttrykk.
  8. Avslutt med en fikseringshårspray med godt hold. Masser gjerne litt ved hårrøttene også for ekstra løft i håret.

 

Mye volum er altså et av nøkkelordene her, men dersom tid er mangelvare (noe det ofte er), går det greit å droppe vasken i forkant og kun bruke tørrsjampo, men resultatet vil kunne bli noe flatere.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul