Spoiler! Nok et trekantdrama

Det var mye kjærlighet i luften i torsdagens episode av The Vampire Diaries.

VIKTIG: Femelle ser kun de ferskeste episodene fra USA via CastTV, så om du følger med på norsk tv bør du ikke lese videre!

Jeremy (Steven R. McQueen) er mer forelsket i Bonnie (Katerina Graham) enn noen gang før, men ble i denne episoden avvist. Sannsynligvis fordi hun har sterkere følelser for Luca (Bryton James). Trekantdramaet kommer nok ikke til å bli mindre dramatisk gjennom sesong 2. Forhåpentligvis velger hun Jeremy til slutt. Han satte tross alt sitt eget liv i fare for hennes skyld i torsdagens episode.

Løgn og begjær
Etter at mange av Elenas (Nina Dobrev) nærmeste har blitt skadet den siste tiden, har hun fast bestemt seg for å la den onde vampyren Claus få henne frivillig. Uten at Stefan (Paul Wesley), Damon (Ian Somerhalder) og alle de andre vet om det selvfølgelig. I akkurat siste øyeblikk fant Damon ut av Elenas plan, og «reddet» henne, men ikke uten en litt voldelig diskusjon med henne. Etter torsdagens episode begynner jeg virkelig å lure på hvem av Stefan og Damon det er, som faktisk elsker Elena høyest. Siden Stefan nå er stengt inn i «vampyrgraven» sammen med Katherine (Nina Dobrev), vil nok Damon og Elena tilbringe litt mer kvalitetstid sammen. Jeg håper på et lidenskapelig kyss mellom de to.

Trekantdrama nr. 2
Selv om jeg var overbevist om at Tyler (Michael Trevino) kom til å forvandles til en varulv i torsdagens episode, tok jeg da altså feil. Den scenen blir desverre ikke vist før neste gang. I stedet fikk vi se at han og Caroline (Candice Accola) ble bedre venner og til og med delte et litt kjærlig øyeblikk. Det ser ut til at Caroline må velge mellom Tyler og sin ekskjæreste Matt (Zach Roerig). Han vil nemlig ha henne tilbake.

I neste episode vil vi bli kjent med et nytt ansikt, Jules (Michaela McManus). Hun er en god venn av Mason (Taylor Kinney), men vet ikke at han er død. Sannsynligvis er det av den grunn hun kommer til Mystic Falls. I følge teasertraileren av neste episode ser det også ut til at Katherine og Stefan går til sengs..

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “Spoiler! Nok et trekantdrama

  1. Jeg synes elena og stefan er ment to be, selv om jeg elsker damon! Og jeg synes caroline burde velge tyler :d

  2. Er det en grunn til at Rose ikke er nevnt her? Hun har jo også noe med denne episoden å gjøre? Bare lurer:) Og hadde vært kjekt å vita hva dere tenker om gårsdagen episode hvor Tyler da ble varulv. :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul