Sweet Valley High blir film

Visste du at Sweet Valley High egentlig var en bokserie for tenåringjenter? Det gjorde jeg. Jeg husker at jeg fikk de i TL-klubben jeg var medlem i (husker ikke hva TL står for da). Diablo Cody vet tydeligvis også at det originalt var en bokserie, og manusforfatteren har nå bestemt seg for å lage film.

Jeg vokste opp med de bøkene, de var den ultimate fantasien for en jente som vokste opp i midtøstens forstad. Dette er ikke som Atlas Shrugged der folk sier «du må ha enorm respekt for dette materialet, ikke våg å ødelegge det». Enda har folk vært overraskende høylytte om det faktum at de ikke vil jeg skal ødelegge Sweet Valley High. Men det som tyggegummi, kom igjen.

Cody’s siste film, Jennifer’s Body, fikk slakt fra anmeldere og publikum. Nå håper hun å imponere med å lage en nyversjon av Sweet Valley High. Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke helt trua, selv om jeg håper på det beste. Jeg har en følelse av det gjør nok Cody også!

Bildekilde: News OK

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

5 kommentarer om “Sweet Valley High blir film

  1. Leste faktisk en av bøkene her om dagen – husker når tv-serien gikk. Det var stas, og nå kan jeg glede meg til filmen! Yay. TL står for Topp Lesing, sånn forresten :) Blir spennende å se hvem som skal spille Jessica og Elisabeth!!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul