Tidenes skumleste kassasuksess

Du tror kanskje at filmen om Facebook “The Social Network” er det store høydepunktet på filmfronten for tiden. Vel, ikke akkurat. I USA topper ”Paranormal Activity 2” listen hos Box Office etter at filmen hadde premiere sist fredag.

Topper listen
Box Office – The Business of Movies melder at filmen, som ble vist fredag 22.oktober, spilte inn 20 millioner dollar ved premieren. Etter åpningshelgen fikk den til sammen inn 43, 5 millioner dollar. ”Paranormal Activity 2” har hatt den største åpningshelgen noensinne i sin sjanger. På andre plass ligger ”Jackass 3D” som stod for 21,6 millioner dollar til billettlukene. På tredje plassen ligger filmen med Helen Mirren og Bruce Willis, ”Red” som spilte inn 15 millioner dollar. På femte plass, (etterfulgt av Clint Eastwood filmen ”Hereafter”) befinner ”The Social Network” seg som spilte inn 7,3 millioner dollar. Du finner hele listen på Box Office sin hjemmeside.

Skrekkfenomenet
Det har vært store forventinger og mye omtale rundt skrekkoppfølgeren. Blant annet melder Filmweb at kinoer i Texas sluttet å vise traileren etter at de fikk klager på at den var for skremmende å vise.

Filmene er kjent for å være lavbudsjettfilmer som ”The Blair Witch Project”. Den første filmen har blitt et skrekkfenomen og er kjent for å skremme livet av den minst skvetne typen.

Oppfølgeren
«Paranormal Activity» handler om et samboerpar som blir hjemsøkt av paranormale hendelser i sitt eget hjem. Den første filmen hadde premiere 4.desember i fjor. Denne gangen møter vi Kristi Rey, som er søsteren til Katie (fra den første filmen). Hun har nettopp hentet sønnen sin Hunter fra sykehuset. Vi møter også hennes man, Dan, hans datter fra et tidligere ekteskap, Ali og deres felles hund. Med andre ord, en ny og større familie og mange flere paranormale hendelser å spille på.

«Paranormal Activity 2» kan du se på norske kinoer fra 12.november. Om du tørr kan du se traileren av filmen nedenfor.

Kilder: Filmweb.no, justjarredbuzznet.com, boxoffice.com

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul