Trekantdramaet fortsetter

Den 26. juni er «True Blood» klar for nok en ny sesong på amerikanske tv-skjermer. Vi nordmenn må nok vente litt lenger.

Etter tre blodfylte sesonger er nå suksessserien klar for nok en runde på tv, denne gang med enda mer konflikter, vold, sex og selvsagt blod.

Forrige sesong ble vi introdusert for både nye vampyrer, men også en hel flokk med varulver. Til sommeren skal vi visstnok vi bli kjent med en ny overnaturlig skapning – heksene! Sesong fire kommer nok ikke til å skuffe på spennende og intenst innhold denne gangen heller.

Ut i fra traileren å bedømme, så ser det (heldigvis) ut som om at trekantdramaet mellom Sookie, Bill og Eric kommer til å fortsette. Nå må vi heller ikke glemme den kjekke varulven som spilles av Joe Manganiello. Hvem kommer hun egentlig til å ende opp med til slutt?

Ta en sniktitt på to trailere av «True Blood» nedenfor – om du tørr.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

4 kommentarer om “Trekantdramaet fortsetter

  1. Gleder meg veeeldig mye til denne sesongen,har lest nesten hele bokserien som tvserien er basert på. er på bok 7 nå av 11 bøker (det skal komme ut 2 bøker til). Så hvis det går bra med serien fremover kommer det til bli mange år med trueblood.:D

  2. Jeg liker egentlig ikke True Blood i det hele tatt. Jeg synes de helt har ødelagt bøkene, og selv om man selvfølgelig må få lov ta seg litt artistisk frihet er jo ikke handlingen til å kjenne igjen lengre heller.. De første ni bøkene var kjempebra, men med bok 10 og 11 virker det som om Charlaine Harris bare har hivd sammen noe for å tjene enda litt mer penger.. Synd..:)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul