«Tron: Legacy» i England

Søndag kveld hadde den mye omtalte storfilmen Tron: Legacy premiere i London.

Sammen med Jeff Bridges, strålte Olivia Wilde på den storslåtte premieren i England. Tron: Legacy er en sci-fiction actionthriller som er spilt inn i 3D, og som i følge regissøren kommer til å utfordre seere med dens imponerende effekter.

På premiere i går kveld var det langt i fra Olivia Wilde og Jeff Bridges som fikk oppmerksomhet. Amber Riley, Kevin McHale og Jenna Ushkowitz fra suksess-serien Glee var også tilstede, samt andre stjerner som Laura Whitmore og skuespillerinnen Hailee Steinfeld.

Olivia Wilde gikk for en enarmet, sort kjole fra Armani og stylet den opp med smykker fra Tiffany & Co. Laura Whitmore derimot gikk for en litt mer oppsiktvekkende kjole, med sin utringede, røde kjole. Den flotte skuespillerinnen Hailee Steinfeld var kveldens vakreste med sin sorte, gjennomsiktige chiffonkjole og lekre pumps i silke.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul