Ustoppelig premiere i L.A

I går var det L.A premiere på actionthrilleren Unstoppable, og filmens hovedkvinne Rosario Dawson var selvfølgelig pyntet og klar for fest.

Fra regissøren bak Man on Fire og Deja Vù kommer denne nervepinende thrilleren som er basert på ekte hendelser. Chris Pine spiller Will, en fersk, nyansatt lokomotivoperatør som må samarbeide med den veldig erfarne og snart pensjonerte Frank (Denzel Washington). Sammen må de klare å stoppe et løpsk tog fylt med eksplosiver.

På filmpremieren i Los Angeles var både Chris Pine, Denzel Washington og Rosario Dawson tilstede. De så alle ut til å storkose seg sammen på den røde løperen, og mens Denzel og Chris kjørte på med hver sin stilsikre dress for anledningen, var det Rosario som fikk hovedoppmerksomheten. Hennes lange satengkjole fra Stella McCartney fremhevet hennes nydelige brune hud, og med nøytrale accessoarer var hun kveldens vakreste.

De fleste vet nok hvem Denzel Washington er, men noen er kanskje usikre på Chris Pine og Rosario Dawson. Førstnevnte fikk sin store gjennombruddsrolle i Just My Luck med Lindsay Lohan, men var også å se i The Princess Diaries: Royal Engagement to år tidligere. I fjor hadde han rollen som «James T. Kirk» i Star Trek og blir å se i minst fire filmer innen 2012. Rosario Dawson har lenge vært i filmindustrien, men har aldri blitt så mye lagt merke til. Hun har spilt i filmer som Men in Black II, Sin City og Seven Punds.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul