Vi søker skribenter og fotografer

Vi i kvinnemagasinet Femelle søker fortsatt etter ivrige skribenter innen både mote, skjønnhet, sex, samliv og blogging. Flinke fotografer til våre gatemoteserier er vi selvsagt også på utkikk etter!

Om du har interesse for mote, fotografi og samtidig ønsker å få mer erfaring, så anbefales det å søke! Det er ikke krav om at du skal ha utdannelse innen feltene, men du bør ha noe å vise til hvis du søker på en stilling. Som skribent for Femelle forventes det at du dedikerer god tid til artikler, og hard innsats vil selvfølgelig bli belønnet. Slike belønninger kan bestå av sponsede produkter, pressevisninger eller invitasjoner til andre store arrangamenter som f. eks Gullruten, Oslo Fashion Week osv.

På forhånd vil jeg også opplyse om at en slik jobb er foreløbig ulønnet, men erfaring er noe du kommer til å få mye av!

Du bør søke på en av disse stillingene hvis:
– Du har et godt øye for mote/skjønnhet/blogging.
– Du liker utfordringer og kan å jobbe alene.
– Du er over 18 år og har tilgang til pc hver dag.
– Du tar initiativ og gir hundre prosent.
– Du kan å forholde deg til tidsfrister!
– For deg som søker på fotografstillingen, så må du eie et eget speilreflekskamera og bo i Oslo, Bergen eller Trondheim.

En skribentstilling/fotografstilling for Femelle kommer til å by på en god del variasjon, men også en del nye opplevelser, samt mye erfaring. Du kommer til å få utdelt en eller to oppgaver som du kommer til å ha hovedansvaret for, samtidig som det også forventes at du er aktiv når det kommer til artikler.

Send inn din søknad til redaktørens mail: reidunbeate@femelle.no

//
Vi har behov for skribenter/fotografer så å si hele tiden, så nøl ikke med å ta kontakt!

Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

5 kommentarer om “Vi søker skribenter og fotografer

  1. Hei!

    Jeg prøvde å sende en mail til Reidun, fordi jeg er interessert i skribentjobb, men den kunne ikke leveres. Har dere en annen mail jeg kan bruke?:-)

    Vennlig hilsen
    Aina

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul