Behold kondomet på

Nettavisen slapp nylig en artikkel med en ny og skummel sextrend som er i ferd med å ta over one-night-stand-verdenen. Det er ingen hemmelighet at det er lettere med casual sex etter at sjekkeappene Tinder og Happn kom, men jeg holder fortsatt en hånd på at sex er bedre med en fast partner man stoler på. Og disse nyhetene gjør meg ikke mindre sikker i min sak:

Stealthing har nemlig blitt en trend! Stealthing er det engelske slangordet på å «skjule» noe, og trenden går ut på at mannen fjerner kondomet under samleie uten at partneren vet om det! Yes, du hørte riktig. Dere roter, han tar på kondomet, dere ligger, og mens dere bytter posisjon eller gjør noe annet «gøy» rekker han å trekke av kondomet uten at dama merker det. Og hva skjer? Det vet vi vel allerede svaret på.. Hvorfor det skjer, er en annen historie. Hvem vil vel risikere å gjøre en random dame gravid? Eller ta med en kjønnssykdom hjem? Eller i verste fall: bli dømt for voldtekt?

Det er nemlig straffen for å fjerne kondomet uten partnerens samtykke. En voldtektsdom! Selv om hun egentlig var hypp! Da kan nemlig dama i retten si at hun aldri hadde hatt frivillig sex med deg dersom det ikke var noe prevensjon med i bildet. Og vipps, så sitter du der med en soning. Hvor gira er gutta på det, egentlig?

«Stealthing» er allerede blitt forsket litt på, og det viser seg at mannfolka gjør det for dominans. Dominans! Som en hund som markerer territoriet sitt ved å pisse på sofaen din! Den andre grunnen er at de ønsker å spre sine frø. (Når ble det kult med barnebidrag, egentlig?) Det verste er at det finnes både guider og onlineforum med informasjon og chatlogger om hvordan du kan utføre «stealthingen» uten å bli fersket av partneren din før du er ferdig. Smakløst.

Det å sveipe til høyre på Tinder kan med ett gå fra å være en hyggekveld på soverommet, til å bli et noe mindre hyggelig møte på legekontoret hvor du kanskje blir informert om din nye helsetilstand med klamydia, gonoré eller en uønsket graviditet.

Skrevet av: Benedicte Haugaard

Benedicte Haugaard, 25 år fra Drammen. Lever frilanslivet som journalist, fotograf og influencer på sosiale medier. Aktuell med TV-programmet Top Model Scandinavia.
Les flere poster Benedicte har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul