Sukkersøte Sandra Vivi

Sandra Vivi er ei 24 år gammel jente fra Sandnes, og Femelles bloggportal sitt nyeste tilskudd. Vi har stilt henne noen spørsmål for å bli litt bedre kjent med henne.

Å flytte fra en annen bloggportal er ikke bare bare.. Vi håper du trives hos oss så langt?

Så langt trives jeg godt. Etter tre dager begynner jeg å forstå meg på wordpress. Er ikke så teknisk av meg, så har heldigvis fått god supporthjelp av Femelle.

Hva var det som fikk deg til å si ja til å blogge for vår eksklusive bloggportal?

Synes det hørtes spennende ut å prøve noe nytt. Kanskje få noen nye lesere.

Har du selv noen andre blogger du leser som er Femelle-bloggere?

Leser http://bylindajensen.femelle.no, http://fashionadore.femelle.no og http://annijor.femelle.no. Synes alle tre har veldig kul stil.

Hva ønsker du å oppnå med bloggen din?

Drømmen min er å en dag starte min egen nettbutikk. Nå jobber jeg som butikksjef i en klesbutikk, men har tidligere studert netthandel i Stockholm. Kunne gjerne tenkt meg å koble dette sammen og selge klær via Internett i stedet. Da tror jeg bloggen kunne vært god å ha. De fleste leserne er nok moteinteresserte og kunne sikkert kommet med tips og feedback i prosessen.

Men sånn akkurat nå i dag vil jeg ikke oppnå noe annet enn å gi folk noe å lese om. Jeg elsker å lese blogger selv, synes det er spennende å se hvor mye interessant helt vanlige folk kan vise og fortelle. Man blir jo så påvirket. Mange bloggere er med på å bestemme hva jeg skal ha på meg i morgen, hva jeg skal spise og hvor jeg skal gå. Jeg liker tanken på at jeg kanskje er med på å inspirere noen der ute.

Hva er viktigst i en blogg: Tekst eller bilder?

Begge deler. Kommer helt an på hvilken type blogg man har. Selv har jeg mest bilder.

Hva er din ultimate favorittblogg, og hvorfor?

Er kanskje litt mainstreem, men må nesten si ulrikkelund.com. Jeg ser opp til henne fordi hun har nådd veldig langt til å være så ung. Synes hun legger ut fascinerende fashionbilder, i tillegg til å være veldig ærlig og personlig på samme tid.

Kan du dele ditt beste motetips?

Mitt beste motetips er å prøve ut mange forskjellige farger når man kjøper klær. Om man leser litt om fargepsykologi finner man ut hvordan de ulike fargene virker inn på psyken vår. Velger man riktig farge for hvordan man vil fremstå, gir det en ekstra glød. De fleste velger å gå i sort eller hvitt fordi det virker mest safe. Selv elsker jeg millitærgrønn. Føler meg aldri mer selvsikker og avslappet enn når jeg går i det.

Besøk Sandra Vivi’s blogg HER.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul