Årets Beste Femelle-blogg 2012

Femelles bloggportal har akkurat nå 80 talentfulle bloggere som alltid leverer kvalitetsinnlegg i form av både tekst og bilder. Vår eksklusive portal har vokst seg veldig stor og vi ønsker nå å kåre en vinner som får tittelen «Årets Beste Femelle-blogg 2012».

Vi har absolutt ingen sjans til å klare å velge ut en vinner på egenhånd, så derfor er det opp til dere lesere å stemme på deres Femelle-favoritter! Se en oversikt over våre bloggere HER.

Vinneren av «Årets Beste Femelle-blogg 2012» vil stikke av med et gavekort på 1000kr hos NeverNaked.com, et valgfritt smykke fra Dyreberg/Kern hos 21Diamonds.no for under 1000kr og selvsagt den store æren av å få tittelen «Årets Beste Femelle-blogg 2012»!

For å nominere DINE favoritter, så skriv inn enten navnet eller bloggadressen til bloggeren du ønsker å nominere i kommentarfeltet nedenfor. Det er kun lov å nominere TRE forskjellige bloggere, men bare EN gang. I neste runde vil det da bli mulig å stemme på den du vil skal vinne «Årets Beste Femelle-blogg 2012». De ti bloggerne med flest nominasjoner vil bli trukket ut som semifinalister.

Nominasjonene stenger neste søndag 17. desember.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Årets Beste Femelle-blogg 2012

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul