Bloggnorge har fått dilla på Snikk Snakk

Første episode av «Snikk Snakk» ble publisert kl. 20:00 i går kveld, og i følge jentene vil de legge ut en ny episode samme tid hver mandag. Hvem trenger vel Farmen og 71 grader Nord når vi har «Snikk Snakk»? Vi i Femelle har i allefall fått oss en ny favoritt!

I den aller første episoden, bedre kalt som «pilot-episoden», tar jentene for seg temaet «sjekking» og hvordan man kan bli godt likt som person. Dette er bare en av mange interessante temaer som de to vil snakke om i sin web-serie. Belinda og Kristin mener selv at de har vært med på og opplevd det meste, så nå vil de veldig gjerne komme med gode råd til de leserne som har behov for akkurat dette.

Om du vil stille jentene spørsmål, så er det bare å klikke deg inn på «Snikk Snakk» sin Facebookside og stille spørsmålet ditt der. På den siden vil da også alle episodene legges ut, i tillegg til Kristin og Belindas blogger.

Sjekk ut serien og fortell oss gjerne hva DU synes.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul