DIY Christmas gift – foot scrub

Av: Christine Støle 

I tiden nå før jul tenkte jeg å tipse dere om ett par julegaver som du enkelt kan lage selv. Perfekt for deg som kanskje vil spare litt penger på julegavene eller kanskje du bare foretrekker å lage julegavene selv? Tipsene mine i denne lille spalten er tips som jeg har brukt selv eller kommer til å bruke denne julen. Alle tipsene burde falle i god smak hos f.eks mamma, bestemor, tante, søster eller vennine :-)

P3310807

I dag vil jeg dele en super enkel oppskrift på den deiligste fotskrubben. Denne har jeg også delet med dere en gang for lenge siden, men vil gjerne dele den igjen da det er en superfin gave! Den krever få ingredienser og er så enkel å lage! Tar deg toppen 5 minutter.

Du trenger:
Sukker
Olivenolje
Peppermynteolje
Konditorfarge

Hvor mye du trenger av hver ingrediens kommer helt ann på hvor mye du skal lage. Jeg har kjøpt krukken min på IKEA til 12,-. Start med å måle hvor mye sukker du trenger for å fylle krukken. Deretter heller du sukkeret i en bolle og tilsetter olivenolje. Jeg brukte vel ca 3 spiseskjeer. Jeg heller bare litt oppi først også ser jeg hvordan konsistensen blir etter jeg har rørt godt. Så tar du oppi 1-2 dråper med peppermynteolje og eventuelt konditorfarge. Rør godt rundt.

Så er det bare å skrubbe føttene og nyte et fotbad. Føttene blir såå myke på grunn av oljen. Passer perfekt julegave slik at den som får gaven kan pleie føttene sine litt ekstra i romjulen ;-)

P3310791

Pynt krukken med søte sløyfer, pakk inn i silkepapir og putt den i en fin gavepose eller eske. Når man lager julegaver som dette burde du lage en liten lapp med ingredienser og en liten beskrivelse av hva det er og hvordan det kan brukes :-)

Bloggen til Christine finner du her! 

Skrevet av: Maren Eiane

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul