Du kan vinne drømmekjolen

For å feire at Kvinnemagasinet endelig er relansert igjen vil vi nå gi bort tre fantastiske kjoler til tre heldige jenter.

Alle tre kjolene er fra det populære svenske klesmerket Dry Lake og er alle verdt omtrent 500kr pr stk. For å delta i konkurransen behøver du enten å ha en blogg eller en facebook-profil.

De tre heldige vinnerne vil bli trukket neste søndag, og trekkingen vil foregå slik:

Den første personen som blir trekt ut vil få velge blant alle tre kjolene, den andre personen som blir trekt ut vil få velge mellom de to som gjenstår, og den tredje personen vil automatisk vinne den siste kjolen som står igjen. Du kan selv velge mellom small, medium eller large.

Som sagt behøver du en blogg eller en Facebook-profil for å delta.

For deg med blogg: Nevn denne konkurransen i et blogginnlegg og fortell hvilken kjole du ønsker deg aller mest. Når du er ferdig, så legg igjen link til konkurranseinnlegget.

For deg med Facebook-profil: Fortell om denne konkurransen på veggen din, og fortell samtidig hvilken kjole du ønsker deg mest. Deretter må du legge igjen link til profilen din. HUSK: Det er viktig at dere som deltar har en åpen profil!

Vinnerne trekkes neste søndag 18. mars. Lykke til alle sammen!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul