«Mamma til Michelle» til Bloggerne

Serien om noen av landets mest populære bloggere går nå inn i sin fjerde sesong.

I denne sesongen følger vi bloggerne Kristin «Styleconnection» Gjelsvik, Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, Marna «Komikerfrue» Haugen og Sophie Elise Isachsen. Serien starter på TV 2 Bliss klokken 21.30 torsdag 9. april.

Anna Rasmussen begynte å blogge da hun var 15 år og ble mamma for første gang. Nå er Anna 18 år, og tobarnsmor. Hun bor i Stavanger og driver en av landets største blogger, «Mamma til Michelle».

– Jeg vil være med på Bloggerne for å la leserne mine komme enda litt tettere på meg og familien min. Jeg vil gjerne de vil få et bedre innblikk i hvem jeg egentlig er som person. Det er lettere å bli kjent med en person man ser i ulike situasjoner på tv, uansett hvor ærlig jeg er på bloggen. Det blir også morsomt å vise frem meg selv på tv som den jeg er nå, og ikke minst også ha William med på skjermen. Det jeg gleder meg mest til med Bloggerne, er tilbakemeldingene fra leserne, sier Rasmussen.

Dette er den fjerde sesongen av Bloggerne, som går på TV 2 Bliss og TV 2 Sumo. Bloggerne er en co-produksjon mellom TV 2 og produksjonsselskapet Salto.

– Vi er veldig glad for at Anna takket ja til å bli med i Bloggerne. Hun er en beintøff jente med mange jern i ilden. Etter en sesong med kun Oslo-boere blir det også bra for serien å vende nesen til Vestlandet, sier produsent for serien, Vegard Normann.

Tidligere i vår ble det kjent at «Bloggerne» ble solgt til SVT i Sverige. Bloggerne var også nominert som årets nyskapning under Gullruten 2014.

– «Bloggerne» er en viktig serie for både TV 2 Bliss og TV 2 Sumo. Programmet leverer svært godt i målgruppen sin, i tillegg til at Bloggerne er et av de mest sette programmene på TV 2 Sumo. Vi gleder oss til en ny sesong, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.

Bloggerne sendes hver torsdag fra torsdag 9. april klokken 21.30.

Foto: Bjørn Wad/TV 2
Tekst fra TV 2

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul