Norsk moteblogger lanserer veskekolleksjon

Janka Johansson Polliani, er skribenten bak den norske toppbloggen Polliani.com som har fenget både utenlandske og norske lesere med sin rocka, bohemske stil og unike DIY – prosjekter.

Allerede før lanseringen av veskekolleksjonen BY POLLIANI har den fått mye oppmerksomhet gjennom små sneak peek på bloggen polliani.com. Både norske butikker så vel som utenlandske nettsider har vist interesse for å kjøpe inn kolleksjonen, men vil i første omgang kun bli å få tak i gjennom bestilling på polliani.com.

”Vi har rett og slett ikke kapasitet til å levere til butikker i og med at hele kolleksjonen så godt som lages på kjøkkenbordet vårt – men med tiden håper vi at vi kan få BY POLLIANI i en større produksjon. Vi kunne ikke drømme om at folk ville fatte interesse for produktene våre før vi i det hele tatt har lansert kolleksjonen! Dette kan vi takke bloggen min for.”

BY POLLIANI SP/SU 12 består av vakre iphonecases, vesker og accessories håndlaget av mykt kalveskinn i et bredt spekter av farger, med indianer -inspirerte smykker . Kolleksjonen vil være å få tak i på polliani.com fra 1. Juni.

”Min interesse for å lage ting vises veldig godt gjennom bloggen min hvor jeg ofte deler mine DIY tips. Men, det var mannen min Stefan som en kveld fant noe resteskinn i skapene her hjemme som vi begynte å klippe og sy i og før vi visste ordet av det hadde vi tegnet en kolleksjon bestående av bohemske iphonecases, vesker og accessories. Da vi i fjor ble gravide og jeg ble sengeliggende store deler av svangerskapet satte vi drømmen i live og BY POLLIANI ble til. Kolleksjonen gjenspeiler min personlige stil med frynser og indianerinspirerte smykker er i fokus.»

Stefan Johansson Polliani har bakgrunn som klesdesigner og har over lengre tid drømt om å starte et eget accessorie merke der han får muligheten til å jobbe med kvalitetsskinn og smykker,

«Deler av kolleksjonen passer like godt til han som til henne og jeg har stor tro på at iphonecasen kommer til å henge rundt halsen på mange stil bevisste menn i sommer.»

[cincopa A8PAn4K1UNhA]

Kilde: Pressemelding fra BYPOLLIANI

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Norsk moteblogger lanserer veskekolleksjon

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul