Ping ditt blogginnlegg

Er du en blogger som mener at du har skrevet et innlegg som fortjener ekstra oppmerksomhet? Vel, da kan du legge igjen en link til akkurat det blogginnlegget i kommentarfeltet nedenfor, så skal Femelle sjekke det ut og avgjøre om vi synes det bør publiseres på forsiden av vårt nettmagasin.

Innlegg om mote, skjønnhet, blogging, interiør, mat, trening og samliv vil være mest aktuelle for Femelle.no!

PS: Om vi bestemmer oss for å promotere innlegget ditt, så forbeholder vi oss retten til å eventuelt låne bilder fra vedkommendes blogg.

Vi er veldig stolte av våre Femelle-bloggere, så stikk gjerne innom vår eksklusive bloggportal HER.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

283 kommentarer om “Ping ditt blogginnlegg

 1. Skrev dette innlegget for ikke så lenge siden. Jeg har med masse egne meninger som jeg synes folk bør tenke over. Idealet på kropp er blitt et veldig stort press den siste tiden. Så valgte derfor å skrive et saklig innlegg om akkurat dette.

  Håper dere liker det!

 2. I disse Marte Krogh-tider er det viktig å få diskusjonen om morskapet opp og frem. Jeg har skrevet et innlegg om hvor urettferdig det er at kvinner dømmer kvinner, og retten til å få bestemme selv hva som er riktig for sin familie. Jeg håper også på å få en liten diskusjon rundt dette, for de siste ukene har vi fått se hvor ømme tærne til mødre rundt om i Norge faktisk er.

 3. Jeg er en jente på 15 som elsker å danse og lagde en ny video for dere! :) håper dere sjekker den ut på bloggen og sjekker ut kanalen min ;)

 4. Jeg har vært gjennom utrolig mye den siste tiden, har fått bekfreftet at jeg har tilstanden magesår. I mai noen dager etter min bursdag, ble jeg innlagt på sykehus for dette. Dette er en kronisk sykdom som jeg må leve med gjennom hele livet. Likevel trener jeg mye å holder meg i form selv om alltid smertene vil være der, noen gang i liten grad og andre ganger i stor grad.

  Jeg synes det hadde vært utrolig godt å fått litt støtte på min vei med oppturer og nedturer. Og det hadde betydd absolutt alt for meg å fått litt oppmerksomhet fra deres nettside, slik at mennesker kan lese om min lidenskap til trening selv om jeg har denne plagen.

  Jeg er også veldig glad i å fotografere så på min blogg kan du finne mange bilder jeg har tatt.

  Jeg har nettopp skrevet et innlegg hvordan det har vært for meg å leve med denne tilstanden, og hvordan det var den tiden jeg var innlagt på sykehus.

  Dere kan finne link til dette innlegget her :

  http://jaaks.blogg.no/1360071368_min_historie.html

  Det hadde betydd så mye å fått litt hjelp fra dere!

  Mvh

  Julie Skjølberg

 5. Jeg blogger om trening og kosthold men er også veldig interessert i mote og fashion og som jenter flest utrolig glad i å shoppe.

 6. Jeg har en blogg der jeg skriver om mitt liv som ung tobarnsmor samtidig som jeg sliter med anoreksi. Synes dette er ett viktig tema, spesielt fordi jeg følte meg veldig ensom når jeg googlet mødre me då anoreksi da jeg ble syk..

 7. Hei,

  Jeg er en journalist som nylig har flyttet til USA, og akkurat har startet opp min egen blogg. Den består av skråblikk/betraktninger av livet generelt, og tilværelsen i USA spesielt. Meningen er at leserne skal kjenne seg igjen i det jeg skriver, og forhåpentligvis trekke litt på smilebåndet.

  Vil gjerne se om flere enn vennene mine liker det, så jeg hadde satt pris på om dere ville sjekke den ut.

  Hilsen Line

 8. hvis du vil ha tykkere, lengre og mykere hår så skjekk ut bloggen! alt du trenger er ingredienser du har hjemme. og det funker 100 %

 9. Hei! :) Lurte på om det fortsatt gikk ann å pinge innlegg? Jeg har nemlig veldig lyst til å pinge et innlegg fra bloggen min, men jeg forstår ikke hvordan man gjør det. Det hadde vært veldig fint om dere kunne ta en titt på det siste innlegget på bloggen min. Veldig fint om dere svarer

 10. Jeg er en helt ny blogger – uten eget kamera – men prøver hardt å få tak i et bra, men billig.. Så bloggingen endelig kan starte for fullt! Mitt siste innlegg er «Dåpsoutfit» altså hva jeg hadde på meg i dåpen jeg var i tidligere i dag. :)

 11. Jeg heter David, er 17 år, og kommer fra Oslo, men bor i Larvik hvor jeg går på Thor Heyerdahl VGS. Jeg håper jeg kommer på forsiden!
  På bloggen min finner du (etterhvert) meninger, politikk, kanskje outfits, og om hverdagen min generelt. Jeg har et mål om å nå ut til flest mulig med meningene mine som etter hvert kommer på bloggen min, og vil ha tilbakemelding på det jeg skriver og legger ut.

 12. Vi er to jenter som blogger om gjenbruk av gamle møbler, og hvordan du kan få eie en gammel skatt , og tips til hvordan de forskjelige møblene kan pusses opp.. Blider av prossesene blir lagt ut.. Vi legger også ut inspirasjons bildetr av gamle møbler…

 13. Dette innlegget handler om graviditeten min fra uke 19 og frem til litt etter at datteren min ble født. det var mange opp og ned turer for oss. vi fikk beskjed om og fjerne babyen. da hun ble født hadde hun downsyndrome og hjertefeil. Håper dere liker innlegget mitt :)

 14. Alle sammen bør leve sunt eller i så fall prøve så godt de kan for å få en bedre helse.Så da har jeg laget proteinbrød som falt i smak hos meg å anbefaler alle til å prøve det. Jeg ble helt forelsket i konsistensen magisk godt.

 15. Hei, femelle♥
  Ta gjerne en titt på bloggen min, skriver om hverdagen med min forlovede og våre 3 kaniner. Håper dere liker den!
  Vennlig hilsen:
  Ida♥

 16. Hei,
  Jeg har akkurat startet en rykende fersk blogg, som jeg tror kan være artig for femelle å dele. Jeg har skrevet en reiseblogg fra London om en bar forkledd som et detektivbyrå.

  Håper å høre fra dere!

  Anita

 17. Hei!

  Jeg har skrevet et blogginnlegg etter å ha blitt inspirert av ei på en lokal fibromyalgigruppe jeg er medlem av på facebook.
  Det er ikke alltid like lett for andre å forstå hvordan vi med fibromyalgi har det i hverdagen vår – vi ser gjerne ‘så friske ut’.
  Dette blogginnlegget håper jeg kan være til hjelp for andre som ikke har fibromyalgi, men som kanskje kjenner noen som har det.
  I tillegg til at det kan være en støtte for de som har det – vise de at vi er flere som har det på samme måten.

  Håper dere har lyst til å promotere dette innlegget.

  Mvh Victoria Sandmark

 18. «Dette blogginnlegget er nesten to år gammelt nå, og jeg husker så godt den dagen jeg satt meg ned for å skrive det. Tårene rant, og for å være ærlig så renner de fortsatt når jeg leser det. Og, nå når jeg startet å blogge igjen så fjernet jeg alle de gamle blogginnleggene mine, dette innlegget er det jeg angrer mest på at jeg fjernet så derfor velger jeg å publisere det på nytt.»

  http://chast.blogg.no/1377439451_dette_er_meg.html

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul