SOME FUN FACTS

Av: Ida Svean

I dette sekundet ligger jeg langflat på sofaen med paralgin forte som spoonepartner. Jeg opererte i munnen i går, og trakk ut fire visdomstenner. Dæven så vondt! Ikke nok med det, men hevelsen i trynet mitt sørger for at jeg ser ut som en hamster som har spist alt for mye junkfood. Vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg ser meg i speilet, haha… Men hey.- Over til noen fun facts!
3
• For noen år siden ble jeg skikkelig hekta på tetris. Det ble så ille til slutt at jeg hadde marerit om tetris, og irriterte meg grønn over at jeg ikke hadde fått satt brikken på riktig plass med en gang. Er det mulig, haha!

• Jeg har jævla dårlig kontroll på papirer og lignende. Det ligger ikke fint og systematisk i perm, men rundt om i skuffer og skap. Men nå har jeg endelig fått kranglet meg til min egen kontorplass hjemme, slik at jeg en vakker dag kan sette papirer i perm. Jeg må bare orke å sette opp skrivebordet, og ikke minst lete opp alt av viktige papirer. Æsj,- jeg gruer meg.

• Jeg er et skikkelig morgenmenneske. Klokka bikker aldri over 8 før jeg har stått opp, uansett hvilken form jeg er i. Synes det er skikkelig godt, med tanke på at jeg får med meg så mye av dagen. Desto verre for de som er på overnattingbesøk, for opp skal vi. Alle mann!
namastayinbed
• Jeg er den personen du ikke ber med på kino, eller den som blir med å se en film. Er det en ting jeg hater, er det film og kino. Lyset går før filmen har begynt, og jeg våkner som regel når lyse i salen blir slått på. Og spør du om vi skal se science fiction, da spyr jeg. Ringenes Herre, Avatar og Harry Potter er og blir det verste.

• Ironisk nok har jeg skikkelig sprøyteskrekk, selv om jeg har diabetes. Blodprøver og vaksiner er min største frykt. Det er så ille at jeg må ha bedøvelse før stikket, og må jeg i narkose skal jeg sovne på gass før de får sette veneflon. Men sprøytene til diabetesen har jeg faktisk blitt vant til, haha.

• Jeg er avhengig av pepsi max, og går det for mange timer uten får jeg hodepine. En dustete avhengighet som skader tennene mine, og bruker opp pengene mine.

2

• Jeg er den du kaller spotifysnylter. Har du logget deg inn på sporifyen din på min mobil, da må du virkelig ikke tro at jeg logger meg av når festen er ferdig. Dette resulterer i nye spillelister, og en heftig trykkekrangel hvis jeg benytter meg av spotifyen din, og du vil bruke den likt som meg. Jeg har vært så heldig å få låne Hanna sin spotify i mange måneder nå,- men etter at jeg kjøpte ny telefon ble selvfølgelig passordet tilbakestilt, og jeg kommer meg ikke inn igjen… Bra for Hanna, men skikkelig kjedelig for meg.

• Det beste jeg kan få servert er cheeseburgere med ekstra ost, pomfri og chilicheese fra burgerking. Etter et slik måltid er jeg skikkelig lykkelig!

• Jeg bryr meg mye om andre mennesker, og i det siste har jeg gjort mye for flykningene som har ankommet Norge. Jeg har blant annet donert klær og sko,- og mer skal det bli. Det er viktig for meg å vise at jeg bryr meg, og ikke minst kan gi de en fin velkomst,- uansett alder, kjønn, nasjonalitet.

 

Bloggen til Ida finner du her! 

 

Skrevet av: Maren Eiane

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul