VBA: Årets Herreblogg

Teksten nedenfor er lånt i samarbeid med Vixen.no.

Årets Herreblogg er en helt ny kategori i Vixen Blog Awards. Det er på tide at de gutta som blogger også får litt oppmerksomhet, syntes vi!


Bilde: Johnny Fresh

MEN! Det kan være vanskelig å finne gutter som blogger i den store bloggejungelen, derfor tenkte vi det kunne være lurt å lage en aldri så liten guide med noen av de mannebeina som er glad i å nerde foran dataen uten at det nødvendigvis er for å spille Soccer Manager 2012. Bryan Boy er en mann som blogger og tilfeldigvis også av verdens aller største bloggere. BFF med Fashion Toast og Elin Kling, need we say more. Han globetrotter rundt verden, og hvis vi nominerer han til Årets Herreblogg, kanskje han tar seg en tur til Oslo også? Who knows?

Only Jonas har en veldig “clean” look på bloggen sin og vet å inspirere! Tidligere hadde han en partner-in-blog-crime, men nå har han altså gått solo.

Berglinh var nominert som Årets Nykommer under fjorårets Blog Awards. Hvorfor ikke putte han i rett bås denne gangen? Nominer han til Årets Herreblogg!

AKA M1K3 chiller’n og griller’n med de chilleste og grilleste gutta i Oslo-by, BAWS. Han tar bilder. Mye bilder. Mest av mat. En god del av kompiser og venninner og konserter og diverse. Men altså, mest mat.

The Giant er Norges kanskje best kjente herreblogger? Er han det? You tell us? Uansett, Kjetil var også nominert til fjorårets Vixen Blog Awards, i kategorien Dagens Outfit, men vi syns han passer litt bedre inn i Årets Herreblogg kategori.

Fredrik de Lange er en mannegutt med meget god smak. Han er ikke redd for å ta på seg blomstrete bukser og har en passion for fashion som han viser frem gjennom sin blogg med tilnavnet WAYT, What Are You Wearing Today?

Alexander Norheim, også kjent som The Sceptic, er ikke så skeptisk som han ser ut til. Han er en rivende dyktig fotograf og reiser en god del for å ta streetstyle-bilder til bloggen sin. We likey!

Sveriges best kjente herreblogger, Andreas Wijk, må nesten få en plass på denne listen. Damn, that man got some STYLE for å si det mildt!

Johnny Fresh er en av gutta. Han har blogget i snart 4 år og blogger mye om mote, men også inspirerende bilder og viser deg herrekolleksjoner han liker.

Christoph G bor i New York og deler titt og ofte om livet derfra. I tillegg lager han fin-fine armbånd og prøver å få ordet “fetch” til å skje. Vi liker’e.

Bennys Riddle er et lite enigma for oss, men vi ser absolutt hvorfor folk flokker til bloggen. Kule og inspirerende bilder, mye gode motetips for gutter og menn og litt drama in between.

Vi må bare nevne Kate Loves Me igjen, vi altså. Makan til mann!

Ja, hvorfor ikke nominere Kong Halvor. Han er mann. Check. Han blogger. Check. Han er da altså meeeeeget aktuell i Årets Herreblogg kategori. Do it!

Har du skjønt pointet enda? Nominer din favorittblogger til Vixen Blog Awards 2012, nå!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul