Vinn profesjonell photoshoot

Som en gave til Femelles fantastiske lesere ønsker vi å gi bort en profesjonell photoshoot til en av dere.

Ja, du hørte riktig. Vi ønsker å sette pris på en utvalgt leser og gi vedkommende en drømmedag med frisør, sminkør, stylist og selvsagt en råstilig photoshoot. Dette vil uten tvil bli en dag konkurransevinneren aldri kommer til å glemme. Vinneren får se bildene like etter photoshooten er ferdig, og velge seg ut 20 bilder hun er mest fornøyd med som vi sender henne når de er ferdig redigerte.

Verdien på denne premien er nesten 5000kr, så dette er en konkurranse du ikke kan gå glipp av. Kanskje blir du den heldige vinneren og får en drømmedag fra oss i Femelle. Vi kommer også til å filme dagen fra start til slutt, så om du har blogg, vil vi selvfølgelig sørge for å linke til nettsiden din.

Photoshooten vil foregå enten i Kristiansand, Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen, Fredrikstad, Tromsø, Sadnes eller Larvik, så om du bor lett tilgjengelig til disse byene, så bør du absolutt melde deg på!

Konkurranseregler:
– Du må være over 15 år. Om du er under 18 år, så anbefaler vi deg å ta med en foresatt.
– Du må betale eventuelle reisekostnader selv.
– Du må like Femelle.no på Facebook HER.
– Skriv en kommentar nedenfor denne artikkelen om at du har likt siden. Dette er viktig, da vi vil dobbeltsjekke at du er en av våre følgere på Facebook etterpå.

Den heldige vinneren kåres den 15. november, og vi vil da kontakte vedkommende for å starte planleggingen av photoshooten.

Lykke til!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

95 kommentarer om “Vinn profesjonell photoshoot

 1. Jeg har likt Femelle.no på FB i lang tid :) Ypperlig måte å følge med på hva som skjer på Deres sider og blogger. Fantastisk premie, så håper naturligvis jeg blir den heldige vinneren! :-) Klem <3

 2. Jeg har allerede likt femelle på facebook for lenge siden, hehe :-) Veldig fin konkurranse, hadde vært supert å få en slik sjanse!

 3. Heisann :-)

  ✿♥ Likt facebooksiden til Femelle en lang stund nå :)
  Denne trekningen av en drømmedag har jeg veldig lyst være med i.
  Ønsker dere en fin søndag og en herlig uke! ✿♥

  Spent hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

 4. Jeg har likt! Så utrolig spennende :-)) Hadde virkelig vært en drøm som gikk i oppfyllelse! Krysser alle fingrene mine i håp om å vinne:-)

  Mvh Julie Marie Dahl

 5. Dette høres jo kjempe spennende ut! For en mulighet! Jeg har likt siden deres :-)

 6. Å jeg har alltid likt å ta bilder, se bilder og særlig av mennesker! Har alltid ønsket meg et slikt fotoshoot, har selvfølgelig likt facebookpagen deres :)

 7. Jeg har likt siden deres, yeeees! Bestevenninnen min blogger for femelle :):):):))::):):))::))::)

 8. visste ikke at dere hadde facebook side før nå, Likt og gleder meg til å se updates! å vinne hadde vært enda en bonus :)

 9. Har lenge følgt med på femelle, men har aldri visst at dere hadde en facebook side:) Men nå er den vertfall likt!:) Krysser fingrene.

 10. Hadde hvert helt fantastisk gøy og kunne oppleve en Ekte photoshoot! Jeg har likt siden på ‘facebook’. Håper jeg blir den heldige :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul