Våre bloggere

Bli kjent med de flotte jentene som blogger på Femelle.


Benedicte Haugaard

Benedicte Haugaard

Benedicte er 26 år og kommer fra Drammen. Jobber som journalist, stylist og visual merchandiser for Lindex. Aktuell med Top Model Scandinavia 2016. Skriver om mote, skjønnhet og interiør.

Benedicte er spaltist for Femelle.no. Les artiklene hun har skrevet.

 


Nnenna Echem

Nnenna Echem

Nnenna bor i Oslo og tar mastergrad i ledelse. I tillegg blogger hun om livsstil med fokus på mote, reise og skjønnhet. Nnenna legger ofte ut antrekksbilder og reisetips.

Nnenna bidrar med mote- og skjønnhetsrelaterte artikler på Femelle.no. Les artiklene hun har skrevet.

 


Gunhild Kristiansen

Gunhild Kristiansen

Gunhild er utdannet frisør, og blogger hovedsakelig om mote, hår og beauty. I tillegg tegner og illustrerer hun, og har gitt ut en kolleksjon for Caseapp.

Gunhild er bidragsyter på Femelle.no. Les artiklene hun har skrevet.

  LB


Aina Breistein

Aina Breistein

Aina er 20 år gammel, og bor på Voss. Hennes største lidenskap er å hoppe i fallskjerm! Utenom det interesserer hun seg også for foto, reise og mote. På bloggen deler hun en god blanding av interessene sine, i tillegg til tanker og meninger.


Andrea Fjelle Dahlstrøm

Andrea Fjelle Dahlstrøm

Andrea er 22 år gammel, bor i Fredrikstad og studerer i Halden for å bli lærer. På bloggen får du et innblikk i livet hennes gjennom bilder og tekst. Andrea blogger om reise, interiør, mote og skjønnhet.


Anne Marte Skoglund

Anne Marte Skoglund

 


Bettina Kojan

Bettina Kojan

Personlig trener og matentusiast.

 


Carina Balestrand

Carina Balestrand

Carina er 23 år gammel, og bor utenfor Bergen. Hun jobber som frisør og med makeup. Carina brenner for yrket sitt, og er glad i å lære om det siste innen mote og trender. I tillegg interesserer hun seg for interiør, skjønnhet og reise.

 


Christine Støle

Christine Støle

 


Eliza Mackowiak

Eliza Mackowiak

Eliza er 18 år gammel, og kommer fra Fredrikstad. Hun er glad i mote, klær og skjønnhet, og ved siden av bloggen driver hun også en YouTube-kanal. Der poster hun blant annet vlogs, lookbooks og challenges.


Emely Kransvik

Emely Kransvik

 


Emilie Skaget

Emilie Skaget

Emilie er 21 år gammel, og studerer vernepleie på Lillehammer hvor hun også bor med sin forlovede. På bloggen får du et innblikk i hverdagen til Emilie, og hennes forkjærlighet for interiør, skjønnhet og fotografi.


Emilies skap

Emilies skap

 


Aimeè Zografos

Aimeè Zografos


Eva Høgsteggen, Freak on Fleek

Freak on Fleek av Eva Høgsteggen

Eva er 24 år gammel, og utdannet som stylist og visual merchandiser. Hun bor i Trondheim, hvor hun jobber på klesbutikken Lounge. Eva skriver livsstilsbloggen Freak on Fleek, som har fokus på hennes personlige stil, interiør og kreative prosjekter.

  


Ginger Gypsy, Erika Sophie

Ginger Gypsy av Erika Sophie

Erika har nettopp blitt ferdig med en bachelor i branded fashion design i Sydney, og har nå bosatt seg i Oslo. Hennes blogg er fokusert på miljøvennlig og etisk livsstil, reise og mote.

 


Guro Berntzen

Guro Berntzen

Guro er 20 år gammel, og kommer fra Sarpsborg men bor nå i Oslo. Hun studerer grafisk design, og på bloggen skriver hun om sminke, skjønnhet, antrekk og hverdagen sin.

 


Heidi Nathalie Hovland

Heidi Nathalie

Heidi Nathalie er 22 år og bor i Oslo. Hun er utdannet fotograf og har nylig utgitt boken Tinderella. Hun blogger om livsstil med innslag av blant annet matoppskrifter, interiør, skjønnhet og reiser.


Ida Johansen

Ida Johansen

 


Iris Taklo

Iris Taklo

25 år gamle Iris bor i Stryn, hvor hun jobber som servitør og barista. Hun interesserer seg for fotografering, skriving og matlaging – selv spiser hun vegansk. I tillegg er hun opptatt av skjønnhet, velvære og fine klesplagg.


Iselinn Andersen

Iselinn Andersen

 


IT-jenta, Nina Bakås

IT-jenta av Nina Hoddø Bakås

 


Marte Ytre-Hauge

Marte Ytre-Hauge

 


Ida Martine Amlie Wahlstrøm

Ida Martine Amlie Wahlstrøm

Ida Martine Amlie Wahlstrøm (20), fra Telemark. Studerer Internasjonale Studier og Business i Seattle, USA. Nå for tiden har hun utveksling til Taipei, Taiwan og reiser rundt i Asia. På bloggen kan du lese om mote, reiser, livsstil, og studier.


Mayce Dagdoni

Mayce Dagdoni

Mayce har en bachelorgrad i psykologi, og er interessert i selvfølelse og selvutvikling. I tillegg til dét, så elsker hun å være kreativ. Hun driver med både fotografi, videografi og klesdesign – og vil inspirere og motivere andre til å følge drømmene sine.


Mia Bakken Olsen

Mia Bakken Olsen

Mia er 23 år og kommer fra Røyken. Hun jobber som helsefagarbeider, og er livsstilsblogger for Femelle.

 


Monogirl, Maren

Monogirl av Maren

 


Silje Fjæren

Silje Fjæren

 


Silje Muri

Silje Muri

 


Stine Gundersen

Stine Gundersen

Stine Elisabeth Gundersen er 20 år gammel, og kommer fra Sarpsborg. Hun utdanner seg som interiørarkitekt, og tar fagbrev som salgsmedarbeider ved siden av. Hun har stor interesse for mote, og har jobbet på BikBok og Bianco. På bloggen hennes kan du lese om mote, skjønnhet, interiør, og hverdagstanker.

 


Silje Muri

Stine Sande

 


Stine Thoresen

Stine Thoresen

Stine er 21 år gammel, og kommer fra Sarpsborg. På bloggen deler hun biter av hverdagen sin, og sin interesse for klær, sminke, velvære og fotografi.


Tiril Nordby Sørensen

Tiril Nordby Sørensen

Tiril er 22 år, bor i Bærum, og arbeider som ambulansearbeider i Oslo og Akershus. Hun har stor interesse for trening, sunt kosthold, mote, og alt annet som bidrar til positive vibber i livet.

 


Wondercoated Nicole Kotseva

Wondercoated av Nicole Kotseva

Nicole jobber i motebransjen og reiser masse! På Nicoles blogg kan du lese om mote, reise og livet.


Yngvil Muri

Yngvil Muri


Your Carrie av Katarina Olsen

 


Vis
Skjul