10 ting du kan blogge om

Har inspirasjonen forduftet? Her er 10 ideer til ting du kan blogge om når fantasien ikke spiller på lag.

1. «Et bilde i timen» eller «Follow me around»

Vis hvordan en dag i livet ditt er! Fortell leserne dine hvordan en vanlig hverdag ser ut, eller en lørdag hvor du kanskje har litt mer på planen.

2. Gamle antrekksbilder

Hvorfor la de gamle antrekksbildene dine støve bort langt bak i bloggarkivet? Plukk ut dine absolutte favoritter, for eksempel fra en bestemt sesong, og post dem på nytt. Kanskje blir du minnet på hvilke plagg du har liggende nederst i skuffen også?

3. Start en månedlig spalte

Månedens shopping, månedens skjønnhetsfavoritter, månedens oppskrifter… Du bestemmer – velg det som interesserer deg aller mest!

4. Et restaurant- eller kafé-tips

Har du en favorittrestaurant eller -kafé i byen? Tips andre om den. Alternativt kan du besøke en ny kafé du har hørt om og blogge om ditt første besøk der.

5. Din hudpleierutine

Hvordan ser hudpleierutinen din ut? Fortell om produktene du bruker for øyeblikket, hva de er gode for og om de har hatt ønsket effekt.

6. Ett plagg, flere antrekk

Vi har vel alle et favorittplagg i skapet? Vis hvordan du kombinerer ditt i ulike antrekk for å skape nye kombinasjoner og uttrykk!

7. Room tour

Vis frem bilder av rommet ditt eller leiligheten din, og benytt anledningen til å rydde litt ekstra. Knips bilder av personlige interiørdetaljer for å vise din stil.

8. Favorittsminken din

Noen sminkeprodukter kjøper vi én gang, og aldri igjen – andre havner i handleposen gang på gang. Vis frem dine all time favs; sminken du alltid kjøper på nytt eller de produktene du alltid plukker med deg fra tax free.

9. Dine beste blogg-tips

Er du proff bak kameraet, eller liker du best å skrive? Tjener du penger på bloggen din, eller har du noen gode råd for å skaffe seg samarbeidspartnere? Del dine beste tips.

10. En tutorial

Del en liten tutorial på noe du er flink til – enten det er en DIY, en sminkelook, en oppskrift eller noe annet kreativt.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul