Mitt 2015: Benedicte Haugaard

Skrevet av: Camilla Christensen 

Femelle-blogger Benedicte Haugaard oppsummerer sitt 2015 og går inn i det nye året med ønsker om vesker fra by Malene Birger og en tur til storbyen New York. 

Denne stilen kjørte jeg mest i løpet av 2015:

Våren var preppy, pastellfarget og full av KappAhls Hampton 27 kolleksjon som er inspirert av yachtlivet. Her var det mye stripete gensere, lett ribbestrikk og mye chinos. Sommeren var mer leken og inspirert av Junkyard og street-stilen med rocka skinn, hullete denimjakker og lekne hodeplagg. I høst bodde jeg i ponchos og cardigans, og kjørte på med lag-på-lag for å holde varmen. Hele stilåret var mye inspirert av alle reisene jeg var på, og det hele var mer lekent og fargerikt enn tidligere år. 

Trenden jeg gikk lei av: 

Slengbukser. Jeg eier ett par selv, men det er kosebukser fra KappAhl. Slengbukser må være noe av det styggeste jeg ser!

Dette inspirerte meg mest: 

Bloggene jeg leser og reisene jeg har opplevd – uten tvil. Blir det rart å si at min største inspirasjon har vært meg selv?

femelleb

Her shoppet jeg helst: 

I år har jeg handlet mest på KappAhl, Junkyard, Gina Tricot og hos Ioanna Kourbela på Tjøme. Mye av dette har vært samarbeid, men jeg har blitt fast tilhenger av butikkene iløpet av året.

Årets beste kjøp:

Jeg har aldri kjøpt så mye fint som jeg har gjort i år, så det blir utrolig vanskelig å velge. Det jeg har brukt mest er kanskje denimjakken min fra Junkyard som jeg fikk før avreise til Rhodos i mai! Det er ikke alltid det dyreste er det beste, og jakken til 499 kroner kommer høyt opp på listen min over motefavorittene fra 2015!

Årets største bomkjøp:

En hvit jumpsuit fra Gina Tricot som hadde helt sinnsykt dårlig passform. Underdelen var kantete og stygg, mens overdelen var helt gjennomsiktig og full av rare, tykke sømmer på kryss og tvers. Denne byttet jeg ikke engang. Tror det må være mitt dårligste kjøp noensinne, så den må jeg nesten ta vare på! Det er vel første gang jeg har bommet på nettshopping.

I 2016 vil jeg kjøpe: 

Denne uken har jeg både Iphone 6S og Olympus PEN PL7 på handlelisten, men jeg kikker også på Grinolas og Wallikan Duffel veskene fra Malene Birger. De skal inn i garderoben iløpet av våren!

Årets skjønnhetsfavoritt:

Et contour og highlight-pudder fra KIKO som jeg kjøpte i Marbella tidligere i høst! Dessverre er det ikke mye produkt i beholderen, så jeg holder en knapp på et Sverige-besøk de neste ukene. Jeg syns forøvrig det er utrolig urettferdig at Sverige skal få inn denne make-up kjeden og ikke vi!

Den beste boken jeg leste:

Nå har jeg dykket ned i «Jeg er pilegrim», og jeg lurer på om den slår de jeg leste i fjor! Jeg kan også anbefale «En mann ved navn Ove» og «Et helt halvt år»

Denne sangen hørte jeg mest på:

Jeg tror jeg har spilt ihjel det eneste albumet George Ezra har kommet ut med. For en mann, og for en stemme!

Beste filmen jeg så: 

Av norskproduserte filmer ble jeg veldig positivt overrasket over Bølgen! Jeg ble dessverre litt skuffet over avslutningen til Hunger Games, og skulle gjerne sagt at det var årets favoritt.

Benedicte på reise med flere femelle-bloggere. Foto: Benedicte Haugaard
Benedicte på reise med flere femelle-bloggere. Foto: Benedicte Haugaard

Beste minne fra året: 

Reisene mine til Gran Canaria, Rhodos, Bulgaria og Spania – spesielt de med Femelle.no!

Dette drømmer jeg om i 2016:

Jeg skal oppleve New York før venninnen min flytter hjem igjen. Det er det eneste jeg vet helt sikkert!

Les bloggen til Benedicte Haugaard her! 

Skrevet av: Student

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul