«Årets Femelle-blogg 2016»: Vinnere

Endelig er tiden inne for å presentere vinnerne av den store kåringen vi holdt før nyttår! Vi har i flere år kåret «Årets Femelle-blogg», men besluttet at vi denne gangen også skulle kåre vinnere i flere kategorier – etter ønske fra våre bloggere.

Gjennom en nominasjonsrunde ble finalistene plukket ut, og Femelles lesere har deretter stemt frem «Årets Femelle-blogg», «Årets Fashionista», «Årets livsstilsblogger» og «Årets mest kreative blogger» her på vår bloggportal.

 

Og vinnerne er…

• • •

Årets fashionista: Ida Johansen

fashionista2016

«Årets fashionista» er både trendy, stilsikker og lekende. Ida Johansen deler stadig lekre antrekk i spennende omgivelser på bloggen sin. Det siste halvåret har vi fått følge hverdagen hennes i Bangkok, og det har ikke vært mangel på inspirerende outfits fra denne jenta.

 

Årets livsstilsblogger: Christine Støle

livsstil2016

«Årets livsstilsblogger» har hovedfokus på sminke og skjønnhet, med en liten touch av mote. Christine Støle deler gladelig skjønnhetsnyheter og sine egne favoritter, og holder samtidig høy kvalitet på både bilder og tekst.

 

Årets mest kreative blogger: Marika Bentzen

kreativ2016

«Årets mest kreative blogger» skriver personlig, og uavhengig av om innleggene handler om outfits eller hverdag imponerer Marika Bentzen stadig med både bilder, tekst og en helt egen vri på blogginnleggene sine.

 

Årets Femelle-blogg 2016: Benedicte Haugaard

femelleblogg2016

«Årets Femelle-blogg» engasjerer mange med sine gode, hyppige og varierte innlegg. Rundt Benedicte Haugaard er det sjeldent stille – vi får ta del i hennes hektiske hverdag, og i år har vi også fått følge hennes reise som deltaker i Top Model.

• • •

Naturligvis vanker det også premier – i tillegg til titlene – til vinnerne. Alle ovenfornevnte vil motta flotte goodiebags. Gratulerer så mye, jenter! ♥

 

Samtidig ønsker vi også å takke alle som har deltatt i avstemmingen. Alle som har stemt på sin favorittblogger har vært med i trekningen av en goodiebag. Vinneren av goodiebagen er Tuva Midjo, du vil bli kontaktet via mail.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul