Ny Femelle-blogger: Henriette Alstadsæter

Skrevet av: Rina Moe Fosse

Treningsglade Henriette er en av våre nyeste bloggere. Bli bedre kjent med henne her!

– Jeg heter Henriette, jeg er 23 år og kommer fra Bergen. Jeg er halvveis i en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, men har planer om å begynne på en ny grad i journalistikk. Ved siden av studiene er jeg ekstremt glad i å trene.

Akkurat nå hun nemlig midt i en konkurranseoppkjøring til NM i fitness. Utenom det konkurrerer hun også i styrkeløft, og er veldig glad i crossfit. Men hun har ikke alltid vært like glad i verken trening eller idrett:

– Gym var det verste faget jeg viste om. Det var ikke før slutten av videregående jeg fikk øynene opp for styrketrening og trening generelt. Jeg beveget meg sakte men sikkert fra aerobic timene på Sats, inn på frivektsområdet og deretter over til crossfit. Det var sistnevnte som åpnet dører til både styrkeløft og fitness.

Henriette Alstadsæter

Når Henriette ikke er på skole eller trening, er sjansen stor for at du finner henne på jobb – på Barrys Bootcamp Bergen. Her jobber hun som personlig trener og resepsjonist. Henriette er også glad i mat, og å eksperimentere med nye oppskrifter er noe av det morsomste hun vet om. Dette vil komme til å prege bloggen hennes:

– På bloggen min kan dere forvente dere matoppskrifter, treningstips, og jeg kommer til å dele hvordan jeg trener og hvordan det er å være fulltidsstudent samtidig som man konkurrerer i fitness. Jeg er opptatt av at trening skal være gøy og variert – trening er ikke noe man , men noe man gjør fordi man syns det er gøy. Jeg tror at hvis man trener noe man liker, så er det lettere å holde motivasjonen oppe.

Henriette har blogget litt tidligere, men ønsket nå å være en del av et team.

– Derfor passet Femelle perfekt for meg, forteller hun. – Jeg er kjempe fornøyd med bloggen min, og er veldig imponert over de andre bloggerne fra Femelle. Jeg er veldig glad i bloggen til Bettina Kojan, som jeg har fulgt fra starten.

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Henriette selv liker aller best å lese om nettopp trening og kosthold. – Jeg henter mye inspirasjon fra slike blogger.

Vi i Femelle gleder oss over å ha Henriette med på laget! Vi håper at også våre lesere vil finne både mat- og treningsinspirasjon i bloggen hennes.

Besøk bloggen til Henriette her.

Du kan også følge henne på Instagram, @halstadsaeter.

• • •

Har DU også lyst til å blogge hos oss og bli en del av den fine Femelle-gjengen? Vi er alltid på leting etter kreative jenter som liker å skrive og ta bilder! Les mer om hva vi ser etter i nye bloggere, og send oss en gjerne en uformell søknad hvor du forteller litt om deg selv. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul